להוריד?!

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני לא יכולה להוריד פריטים מסוימים שיורדים בדרך הזו. (תמונה מצורפת)
על מה זה מסתמך על תוכנה מסוימת, שיתכן שנמחקה בטעות?
או על אתר שגם יתכן שאין לי גישה אליו כעת לאחר שביצעתי הידוק חגורות בפרופיל שלי באתרוג?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 34.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נמאס כמה באגים ותקלות וחוקים וכוכביות חדשות בווינדוס 7 תחזרו ל XP הרגיל והנוח אני עם זה מרוצה עד הגג בלי כל יום באג חדש,בשביל קצת גרפיקה ואפילקציות :)"טכנולוגיות":) לא שווה הכאב ראש הזה

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אקספי מתה לגמרי מבחינה טכנולוגית. מכל כך הרבה סיבות , בודאי למי שצריך את המחשב לשימושים מתקמים (וידאו , גרפיקה או מסדי נתונים גדולים - משהוא אמר 64 ביט ?)
בלי להכנס למונחים טכנולוגיים , אפילו אם לא הייתי יודע את כל ההבדלים שיש מתחת "למכסה מנוע" , בתור אבחנה חזותית בלבד אפשר לומר בודאות ש-7 (במיוחד אם היא קצת מועדכנת SP1 ומעלה) הרבה הרבה יותר מאובטחת. יש לי המון לקוחות "בניברקים" בלי שום אינטרנט ובטיח שזה אומר שהאנטי וירוס ששמתי להם כשהם קנו את המחשב וגם מערכת ההפעלה לא עברו שום עידכון ושום שידרוג - ןבכל זאת מסתובבים אצלהם כל ה DISKONKEY הכי נגועים בב"ב וחוץ ממקרה אחד לא היה אף אחד שנדבק. כמובן אני לא רוצה להזכר מה היה בימי ה XP....
שלא לדבר על מצבי השינה שב 7 פשוט עובדים . ויש עוד המון סיבות אם תרצה אפרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה