דרוש מידע להורי ילדי המעונות :)

• הוסף לסימניות
ביקשו לבוא מוקדם...ב2
אבל מה קורה עם הורה אחד יבוא בארבע? מה הרווחנו?

• הוסף לסימניות
ביקשו לבוא מוקדם...ב2
אבל מה קורה עם הורה אחד יבוא בארבע? מה הרווחנו?

כי הם יכולים לבקש ולא לדרוש ובשביל הורים שבאים יותר מאוחר הם מחוייבים להשאיר גם מטפלות במעון לפי הצורך....

• הוסף לסימניות
לא דרישה. הגיעה אצלנו בקשה לבוא מוקדם וזה נראה לי לגיטימי ומכבד.
מי שלא מסתדר לו ועובד עד 4 יוכל להשאיר ומקסימום יקבצו את הילדים הנותרים לכתה אחת.
מינימום התחשבות....
גם אצלנו ביקשו ממי שיכול

• הוסף לסימניות
אצלינו אמרו שביום רביעי היום. המטפלות נמצאות כרגיל.
אבל אם יש לך אפשרות נשמח שתוציאי מוקדם יותר.

יום שישי לימודים כרגיל

• הוסף לסימניות
אצלינו אמרו שביום רביעי היום. המטפלות נמצאות כרגיל.
אבל אם יש לך אפשרות נשמח שתוציאי מוקדם יותר.
מותר לבקש
ואם אפשר יפה להתחשב
אבל מי שלא יכול שידע שזה זמני עבודה - בכל המקומות האחרים (כמעט חוץ ממורות וגננות) עובדים רגיל...

• הוסף לסימניות
אצלינו ביקשו לבוא בשתיים
אני עובדת אבל הבת שלי בחופש אז היא יכולה להוציא

אבל במפורש היו שנים שיצאתי מוקדם מהעבודה להוציא בשתיים
ולא. לא התרגזתי על החוצפה...

נכון, אז היו חסרות לי שעתיים ואו שהשלמתי אותן בהמשך או שלא וירד לי כסף, והיה לי בסדר גמור עם זה
המטפלות כל כך מתאמצות בשביל הילדים שלי שבכיף נתתי להן את המאמץ הזה

ולפני שתתנפלנה עלי - אני מבינה בהחלט שיש מעסיקים שלא יתנו כל כך בקלות לצאת קודם, ובהחלט יש מקום לעמוד על הזכויות שלך!

רק שמשום מה נראה שלפעמים אנחנו יותר מדי עומדים על זכויותינו והגיע הזמן לעשות טיפ טיפה מאמץ לכיוון ההפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה