כללי להזיז את הדף באילוס'

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להזיז את תחום הדף באילוסטרייטור CS3 ?
(כזכור לי בפריהנד היה דבר כזה)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פירוש? לא הבנתי את השאילה?

• הוסף לסימניות
הסבר:

נניח עיצבתי כמה דברים בקובץ אחד מסביב לדף ואני רוצה לסגור לדפוס את מה שנמצא בצד הדף רק שזה מאוד כבד ויותר נח לי להזיז את הדף עצמו ואז לסגור, אני בבעיה הזו כי פשוט טרם למדתי אינדיזיין ויוצא לי לפעמים לעצב מס' עמודים באותו קובץ :(
מקווה שהשאלה הוסברה והובנה כראוי,

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה זה קשור לאינדיזיין,

אני מכירה רק מ-CS4 אז אולי זה לא יעבוד לך,
תנעלי את כל האוביקטים ואז תזיזי את הדף
עושים את זה דרך File>Document setup
ואז בכפתור Edit Artboard
גוררים את הדף חופשי

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה זה קשור לאינדיזיין,
מבחינתי זה קשור כי אם אני צריכה לעצב עלון למשל אז אני בונה אותו באילוסטרייטור אחד ליד השני בקובץ אחד במקום מס' עמ' באינדיזיין וזה לא ממש ממש נחמד

• הוסף לסימניות
בcs3 יש כלי בסרגל הכלים, קוראים לו crop area tool
דרך הכלי הזה ניתן לסמן את האזור אותו רוצים לייצא.
ואח"כ מייצאים כרגיל לפי- די- אף ומייצא את האזור המסומן.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
צירפתי לך לכידה של אילוס' ומסומן של איך עושים...בהצלחה!

קבצים מצורפים

• לכידה3.JPG
    KB 26.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;705588:
צירפתי לך לכידה של אילוס' ומסומן של איך עושים...בהצלחה!

סליחה שאני מתערבת אבל אם הקובץ הוא מחוץ לסימון הדף גם אם הוא בתוך הלכידה הוא לא ישמר בPDF.
מנסיון מר..

• הוסף לסימניות
זה לוכד את הדף. ברגע שאת לוחצת על הסמן את יכולה להזיז את העמוד, להגדיל, להקטין וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה