כללי להזמנה לחתונה(מסודרת ומתוקנת)

• הוסף לסימניות
אשמח לשוע את חוות דעתכם!!
תודה לאלה שייעצו ...סודר לפי עצותיכם!!בהחלט עזרתם לי!!
להזכירכם:ההזמנה היא דו צדדית אני מעלה את החלק החיצוני והפנימי...

אשמח לשמוע הארות הערות ועצות לשיפורים...

קבצים מצורפים

• דנה.jpg
    KB 709.8 · צפיות: 16
  • הזמנה פנימי.jpg
    KB 707.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מעוצב יפה
הפונטים הורסים לך את ההזמנה.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שכדאי להחליף פונטים, הם ישנים... ולעניות דעתי אין מספיק מרווח מהמשפט למעלה ולמטה..לקצה הדף.

• הוסף לסימניות
אתם מאמינים לי שאין לי פונט יותר נורמלי??? זה הפונט הכי יפה שיש לי......זה ממש גרוע??איזה סוג פונט כדאי לי לשים?

• הוסף לסימניות
אם יש לך רק את הפונטים הבסיסיים של המערכת אז לענ"ד עדיף שתשתמשי בקורן (כמו בצד החיצוני. זה מן הסתם גוטמן קרן)

• הוסף לסימניות
יש אתרים שנותנים להוריד פונטים בחינם, כדאי לנסות

• הוסף לסימניות
אכן פונט אחר...

• הוסף לסימניות
תיקונים:
ראשית להחליף פונטים
1. אין לך מציאות יותר שלמה מזיווג חתן *וכלה
2. להחליף מרכאות טיפוגרפיות לרגילות
3. את כל התאריך הנוצרי להכניס לתוך הסוגריים ולא רק את המילה למנינם. אם לא מעונינים שהתאריך הנוצרי יהיה בסוגריים, לשים פסיק בינו לבין התאריך היהודי, ולבטל את הסוגריים במילה למניינם.
4. להוסיף פסיק אחרי "ארמונות השרון",
5. קבלת פנים בשעה 19:00, חופה בשעה 20:30
6. "שינויים" - להוסיף את האות י'
7. לשים רווח אחרי הנקודותיים של מאיר ודנה (לפני הטלפונים)
8. לבטל רווח לפני הפסיק בין הטלפון של מאיר לדנה

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה לפונט בשבילי?? שם של פונט? אני צריכה אחד כזה שיהיה כמה שיותר פשוט ועם זה אלגנטי ורך!!..

• הוסף לסימניות
תודה לכולם אגב!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה