- הוסף לסימניות
עיר חרדית או שתיים?נושא האשכול היה:
אין שום סיבה שאם יש עיר או שתים חרדיות שנפגעו מהרפורמה יבטלו אותה.
זה הרבה יותר.
אבל זה פגע בכל הארץ בעניין הערך צבור ובהעלאת המחיר לנסיעה.
עיר חרדית או שתיים?נושא האשכול היה:
אין שום סיבה שאם יש עיר או שתים חרדיות שנפגעו מהרפורמה יבטלו אותה.
כשאת מתקפת כתוב לך כמה נשאר לך וכשאת מגיעה נניח ל 40 ש"ח את זוכרת שאת צריכה להטעין ובהזדמנות הראשונה שאת רואה מכשיר הטענה את מטעינה לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה "יד על הדופק".איפשהו אני נתקעת. צריך להיות עם יד על הדופק בדיוק אותו דבר... (ואיך, למען ד', 10 פעמים מב"ב לירושלים ב-200 ש"ח. צריך גם לחזור באופן כלשהו...)
תסתכלי מה הוא כתב ומה עניתי...שקר שמפמפמים לא הופך לאמת. הורידו בחצי שקל, ובערך הצבור ההנחה היתה גדולה יותר, כך שלא הורידו לנו כלום. להפך...
אני כמובן ממש אשמח שיחזירו את ההנחה.ומי שלא? אמור לספוג?
שוב. אין לנו בעיה שתהיה רפורמה. אבל את הערך הצבור תשאירו עם הנחה. זה הוגן, ולו בשל הדרישה להטענה מראש
באיזה ערים זה פגע?עיר חרדית או שתיים?
זה הרבה יותר.
איפה העלו מחירים?אבל זה פגע בכל הארץ בעניין הערך צבור ובהעלאת המחיר לנסיעה.
אם מדובר כאן על נסיעה בטווח של חמישה עשר קילומטר, בבין עירוני ירד בין 40 אג' לכמה שקלים. [תלוי מאיזה עיר ובאיזה קו].העלו בכל הארץ. גם בערים לא חרדיות העלו לפחות בחצי שקל וגם ביטלו את הערך צבור. זה יוצא הרבה לחודש.
רוב תושבי ק"ס לא קנו דירה ב2 מליוןרוב רובם של האנשים שאני מדבר איתם נהנים הרפורמה של מיכאלי וזה הוריד להם משמועתי את מחיר הנסיעות שלהם !!!!!
וגם מי שלא נהנה הודה לי שהוא מסכים שאם יש לו כסף לקנות דירה במודעין וכדו' בשני מליון שקל, לא מגיע לו נסיעה יותר זולה מכל אחד שגר בקריות
כמו כן אנו תמיד טוענים שאנו לא מופלים לטובה (אלא להפך), אז בא ניהיה כמו כולם ואם כולם משלמים 5.5 אז גם אנחנו נשלם
לא תמיד אני מתקפת, אלא אחד מהילדיםכשאת מתקפת כתוב לך כמה נשאר לך וכשאת מגיעה נניח ל 40 ש"ח את זוכרת שאת צריכה להטעין ובהזדמנות הראשונה שאת רואה מכשיר הטענה את מטעינה לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה "יד על הדופק".
זה היה ברור שהיא באה מנקודת מבט שונה לחלוטין,את לא תקפת, אבל בהחלט התפזרו סביב המילים שלך תחושות לא נעימות. אנשים הסבירו שלהטעין הרבה כרטיסים במאות שקלים זו חתיכת הוצאה, והתגובה שלך היתה של 'דקדוקי עניות'. הסבירו שזה לא מועיל למעקב, ושוב התשובה היתה משתבללת ולא נחמדה.
אז כן, יש אנשים שיש להם יותר מכרטיס אחד, ולא מתאים להם ניהולי הפנקסנות האלו. אבל סירבת להבין ודבקת בעמדתך. כששומעים שיש לך כרטיס אחד בודד, אז קצת מכעיס...
גם אני הרגשתי כמוך כשקראתי שיש רק אחדאת לא תקפת, אבל בהחלט התפזרו סביב המילים שלך תחושות לא נעימות. אנשים הסבירו שלהטעין הרבה כרטיסים במאות שקלים זו חתיכת הוצאה, והתגובה שלך היתה של 'דקדוקי עניות'. הסבירו שזה לא מועיל למעקב, ושוב התשובה היתה משתבללת ולא נחמדה.
אז כן, יש אנשים שיש להם יותר מכרטיס אחד, ולא מתאים להם ניהולי הפנקסנות האלו. אבל סירבת להבין ודבקת בעמדתך. כששומעים שיש לך כרטיס אחד בודד, אז קצת מכעיס...
יש עוד אנשים בעולם??לי הרפורמה עשתה רק טוב...
לנסיעות לצפון עכשיו בבין הזמנים כשהחברה (נתיב אקספרס) לוקחת הרבה אוטובוסים פרטיים ומבצעת בהם את הנסיעות, העמידו בתחנות מסויימות מי שיעלה ויגבה את התשלום.כשאת מתקפת כתוב לך כמה נשאר לך
בהחלט, להתלונן לחברה.יש מה לעשות ואיפה להתלונן?
פעם הבאה לא לשלם, וזהולנסיעות לצפון עכשיו בבין הזמנים כשהחברה (נתיב אקספרס) לוקחת הרבה אוטובוסים פרטיים ומבצעת בהם את הנסיעות, העמידו בתחנות מסויימות מי שיעלה ויגבה את התשלום.
מה שמתבצע ע"י מכשיר נייד ולא ע"י הקופה של הנהג שמוציאה פתקית.
כך שבמקרה כזה קשה לזכור על כל רב קו את היתרה שלו מה שכשיש פתקית היא נשארת יחד עם הכרטיס.
נושא נוסף כתוצאה מזה שבנסיעה האחרונה גבו ממני 27 ש"ח (בדקתי במחשב כשחזרתי) בעוד שהנסיעה הקבועה מצפת היא בתחום התשלום הנמוך יותר- 16.
יש מה לעשות ואיפה להתלונן?
חחחבהחלט, להתלונן לחברה.
אני התלוננתי על משהו כזה ונתנו לי החזר, אבל לא תמיד הם מתייחסים ברצינות לתלונות.
יש כזו דרך, בחברת קוים מזכים את הרב קו הרלוונטי, וכאשר מגיעים למכשיר טעינה זה נטען אוטומטי לכרטיס המדובר.חחח
התלוננתי
אז קיבלתי אישור להגיע לעמדת על הקו בעיר אחרת ואז יטעינו לי את פער התשלום
הבנתם את האבסורד? עלות נסיעה הלוך + חזור + שעות נסיעה וכו...
למה שלא תהיה דרך מכובדת לקבל החזר ישר לכרטיס?
בדיוק לזה התכוונתי...יש כזו דרך, בחברת קוים מזכים את הרב קו הרלוונטי, וכאשר מגיעים למכשיר טעינה זה נטען אוטומטי לכרטיס המדובר.
הסיפור שלי היה בחברת קוויםיש כזו דרך, בחברת קוים מזכים את הרב קו הרלוונטי, וכאשר מגיעים למכשיר טעינה זה נטען אוטומטי לכרטיס המדובר.
לא, אני לא הייתי צריך להגיע לעמדה של קווים, הם פשוט זיכו לי בעצמם את הרב קו, וזה נטען לי לכרטיס.הסיפור שלי היה בחברת קווים
אני ירושלמית
והאופציה היחידה מבחינתם היא להגיע לעמדה במודיעין עילית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים