מידע שימושי להיגמל מסוכר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1885875:
אשמח לטיפים לגמילה mig

1. להחליט שזהו, אתמול היה היום האחרון עם סוכר.
2. שלא יהיו בבית פיתוים. (אחרי תהליך הגמילה זה פחות מפריע)
3. שיהיו בבית דברים אחרים כמו אגוזים, שקדים, תמרים (בגבול), תפוחים, ומתי שמרגישים צורך נואש להכניס לפה מאלו.
4. לעבור לשגרה של ארוחות מסודרות ואכילה יזומה.

זה בגדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1886874:
לפותחת האשכול - כמה את שותה ביום?
הרבה מאד פעמים הגוף מתבלבל בין צמא לבין צורך במתוק. אולי אם תקפידי לשתות הרבה (מים!) ייחלש קצת הצורך במתוק.
דוקא אוהבת לשתות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1886962:
דוקא אוהבת לשתות.

אין קשר בין שתיה לצורך במתוק.

לפעמים יש קשר בין אכילה לא מסודרת למיעוט שתיה, שצמא מתפרש כרעב,

בקטע של המתוק זה לא קשור, אפשר לשתות שתי כוסות מים לאכול חצי חפיסת שוקולד ולקנח בעוד שתי כוסות מים...

• הוסף לסימניות
עצם הכמיהה לסוכר היא דבר הדורש טיפול לכשלעצמו.
יש ברפואה הטבעית כל מיני פתרונות לזה.

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה את מכון אברהמסון לגמילה מסוכר?

• הוסף לסימניות
אני קורא פה על אנשים שמנסים להרזות, אבל אני דווקא מנסה להשמין ולא מצליח,:(
אולי למישהו יש עצה?:confused:
העיצה הכי טובה עבור תת תזונה/ משקל היא מעקב דיאטני/ת מומחה. (הייתי ממליצה על מישהו מהקופה שיש לו תואר.)
הרעיון הוא שהקיבה קטנה יחסית ולא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צורכת למשל בגלל שהתחלנו עם פחממה ריקה, וכרגע נחסמה הקיבה לעוד.., מה שיוצר אצלה חסר בשומנים וחלבונים שהכרחיים לא פחות.

יש לשים לב לכלול בכל ארוחה מאכלים עתירי שומן בריא, כמו אבוקדו, שקדים ואגוזים, שמן זית (לפחות 2 כפות ביום) , מה שמביא לאיזון ובריאות ולא יכול להזיק.
מנסיון אישי ,
ארוחות קטנות יחסית כל קצת זמן 3-4 שעות שמכילות פחממה ושומן/ פירות ושומנים
ו3 ארוחות טובות ביום (בוקר, צהריים, וערב)
עשויות להביא תוצאה טובה לשיפור ערכים תזונתיים בגוף.
נ.ב. המטרה היא לצאת מתת תזונה, לא להשמין, (כמובן שאם המשקל נמוך באופן ממש חריג זה מצריך בירור,) אבל הייתי ממליצה לשים דגש איכות האוכל (הבריא והמגוון) ופחות על כמות, לא להעמיס על הקיבה, היא גדלה לאט לאט ובצורה מאוזנת.

• הוסף לסימניות
העיצה הכי טובה עבור תת תזונה/ משקל היא מעקב דיאטני/ת מומחה. (הייתי ממליצה על מישהו מהקופה שיש לו תואר.)
הרעיון הוא שהקיבה קטנה יחסית ולא מקבלת את כל הערכים התזונתיים שהיא צורכת למשל בגלל שהתחלנו עם פחממה ריקה, וכרגע נחסמה הקיבה לעוד.., מה שיוצר אצלה חסר בשומנים וחלבונים שהכרחיים לא פחות.

יש לשים לב לכלול בכל ארוחה מאכלים עתירי שומן בריא, כמו אבוקדו, שקדים ואגוזים, שמן זית (לפחות 2 כפות ביום) , מה שמביא לאיזון ובריאות ולא יכול להזיק.
מנסיון אישי ,
ארוחות קטנות יחסית כל קצת זמן 3-4 שעות שמכילות פחממה ושומן/ פירות ושומנים
ו3 ארוחות טובות ביום (בוקר, צהריים, וערב)
עשויות להביא תוצאה טובה לשיפור ערכים תזונתיים בגוף.
נ.ב. המטרה היא לצאת מתת תזונה, לא להשמין, (כמובן שאם המשקל נמוך באופן ממש חריג זה מצריך בירור,) אבל הייתי ממליצה לשים דגש איכות האוכל (הבריא והמגוון) ופחות על כמות, לא להעמיס על הקיבה, היא גדלה לאט לאט ובצורה מאוזנת.
את מבינה שהגבת להודעה מלפני 8 שנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה