כללי להיות בעניינים?!

• הוסף לסימניות
גילוי נאות:
הוטל עלינו במסגרת קורס "עיצוב ובניית אתרים"

לעצב חנות אינטרנטית למוצרי אלקטורניקה וגאדג'טים.

ניתנה לנו יד חופשית באיפיון האתר עיצובו ותכניו.

להלן הבריף שיצרתי.

החנות מתמחה באביזרים לאייפונים, פלאפונים ונגנים. (בעיקר אוזניות ובלוטות').

החנות מיועדת למגזר האמיד, שמחפש את הגאדג'טים החדישים ביותר.

האוכלוסיה הנ"ל מחפשת ורוצה להיות תמיד הכי טרנדי.

מגמת החנות לשרת ציבור זה שאוהב לבלות, וזה חלק מהווי החיים שלו.

חנות פריקית.

הלוגו עוצב בהשראתו ובהכוננתו של רבי אליהו פריד.

מצורפים 3 סקיצות.

אודה לחוו"ד על התוצאה הסופית,

ואיזו סקיצה משדרת יותר את עולם התוכן של החנות.

[
%D7%A2%D7%9C%20%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%20%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A6%D7%94.png

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הלוגו...הוא מבולגן בצורה מסודרת וזה יפה בעיניי..מתאים למוזיקה
לדעתי הלוגו הראשון הוא הכי טוב וצריך להשאיר אותו בדיוק ככה רק תשנה את האוזניות הם לא עומדות טוב ותיקח את האוזניות של לוגו 2

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הלוגו...הוא מבולגן בצורה מסודרת וזה יפה בעיניי..מתאים למוזיקה
לדעתי הלוגו הראשון הוא הכי טוב וצריך להשאיר אותו בדיוק ככה רק תשנה את האוזניות הם לא עומדות טוב ותיקח את האוזניות של לוגו 2

• הוסף לסימניות
ציבור זה שאוהב לבלות, וזה חלק מהווי החיים שלו. -זה מה שרשמת בפתיחה והלוגו הזה מתאים בול, זה לא מיועד כנראה לקהל ההיי טקי אלא לצעירים ה"מאגניבים" והם יכולים להיות גם צפונים...

• הוסף לסימניות
ביקורת בונה:

הלוגו נראה יותר כלוגו לרשת חנויות פיצה, תוריד את הצהוב, ותשנה אותו לצבע יותר סולידי.

• הוסף לסימניות
מזכיר - משוגע על כל הראש, הפוך על הראש....
מצד שני הולך טוב יחד עם האוזניות שבסמל, במשמעות כפשוטו
שם טוב מאוד לטעמי!

• הוסף לסימניות
לי "להיות בעניינים" נשמע סוג של סלנג ארכאי, כמו שזקנים אומרים "עשר" במקום אחלה וסבבה (יכול להיות שגם אחלה וסבבה כבר מיושן, לא יודעת מה אומרים עכשיו) ובטוחים שהם נשמעים צעירים ברוחם. אז זהו שלא..

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי משהו כמו גל"צ או הרשות השניה או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
משומה אני לא מצליחה לראות את התמונה- (לפני יום ראיתי... אבל אני לא כ"כ זוכרת)

אבל לא מסתדר לי בבריף קהל יעד אמיד-וחנות פריקית
זה לא הולך יחד...

פריק- לא שווה- מופרע וצעיר
פריק זה זרוק וכו....

ואם זה לאמידים זה יותר צריך לשדר סטיייייל והמילה האחרונה באיכות וטכנולוגיה- זה מה שמדבר לאמידים, ואם הם צעירים אז זה יכול להיות בעיצובים מגניבים.

• הוסף לסימניות
מישהי התנדבה לשלוח לי במייל את הסקיצות,

מגניב לגמרי... הלוגואיים.‬
‫אבל זה משדר לי חנות צעירה- מגניבה- וממש ממש לא יקרה.....‬(והאיכות שם נשמעת לי יותר חיקויים....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;769966:
מישהי התנדבה לשלוח לי במייל את הסקיצות,

מגניב לגמרי... הלוגואיים.‬
‫אבל זה משדר לי חנות צעירה- מגניבה- וממש ממש לא יקרה.....‬(והאיכות שם נשמעת לי יותר חיקויים....)
אני לא יודעת מה יש לכם מיוקרה, אבל מהיכרות מקרבה משפחתית ממדרגה ראשונה עם נוער עמיד ופריקי הדבר הראשון שיבריח אותו זה יוקרה. עוד דבר : פריקים זה בדרך כלל ילדי שמנת לגמרי, בהתקווה לא תפגשי כאלה.

אולי כדאי בכל זאת טיפה (לא הרבה) לתת רצינות ללוגו כי הארנק הוא אצל האבא. למרות שעם הנוער של היום אי אפשר לדעת.

• הוסף לסימניות
זה מה שהתכונתי בדיוק.

אם הוא מבית אמיד והוא פריק--כנראה שהוא לא בדיוק בקשר טוב עם אבא שלו...

כך שכדאי למר גרינשטיין להחליט אם הוא פונה לילדים הטובים של האבא הזה
או לפריק שלדעתי כבר לא נחשב לאמיד....

ואגב, לא ראיתי גיל בקהל יעד
אני לא הייתי פונה לנוער.... כי בסוף הכסף נמצא אצל ההורים.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא מתכוון לחברה בגיל שבועטים במוסכמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;769974:
זה מה שהתכונתי בדיוק.

אם הוא מבית אמיד והוא פריק--כנראה שהוא לא בדיוק בקשר טוב עם אבא שלו...

.
למה הסקת את זה?? טוב אשריכם על התמימות בכל המושגים האלה, פריק זה לא "זרוק" או משוטט אלא אחד ששומע סוגים מסויימים של מוזיקה צפוניים לגמרי, מתלבש מחנויות צפוניות לגמרי שחוגגות על הסגנונות האלה וכדומה,
חלק גדול מהנוער הצפוני מחשיב את עצמו לפריקי בהגדרה הנכונה של המילה הזו
אבל מבחינה כספית מסכימה שכדאי לפנות יותר לאבא, אבל גם לא להבריח את הנער עצמו.

ובלי קשר, שה' יקרב את כל ע"י לתכלית ולא יצטרכו אייפונים בכלל.

• הוסף לסימניות
מודה לכולם (באמת לכולם) על התגובות.

לאלו שאינם מכירים את המושג צירפתי את הערך מויקיפדיה.

פריק (סלנג)

פְרִיק (מאנגלית Freak)

הוא כינוי סלנגי המשמש לתיאור אדם שהתנהגותו, הופעתו או טעמו האישי חורגים בצורה בולטת מהנהגים החברתיים המקובלים. לרוב זהו כינוי גנאי המתאר התנהגות או הופעה כמעט חולנית.

המילה מגיעה מהשפה האנגלית, בה היא שימשה במקור לתאר אנשים בעלי עיוותים גופניים בולטים לעין. אנשים כאלה הוצגו לקהל ב"הופעות פריקים", בקירקסים הנודדים, שהיו מפותחים לפני המצאת הקולנוע וגן החיות. הם הוצגו לצד חיות מאולפות, חיות ראווה, ליצנים ולוליינים.

עם המהפכה הערכית של שנות השישים, חריגות חברתית ועמה המושגים המתארים אותה החלו להיתפס מאופן פחות שלילי. ההגדרה של המושג "פריק" גם התרחבה והחלה לכלול גם חריגות חברתיות. המושג פריק משמש במשמעות רחבה ביותר, לתיאור מגוון גדול של מתבדלים חברתיים מסוגים שונים, ותחת הגדרה רחבה זו עשויים להיכנס בני תת-תרבויות שונות, כגון היפים, פאנקיסטים או מטאליסטים.

המילה שימשה בתחילה ככינוי מבזה, אבל עם הזמן, כפי שקרה לכינויי גנאי רבים, היא אומצה על ידי הציבור לו הופנתה, וכיום אנשים רבים, בעיקר ילדים ובני נוער, מזהים עצמם כפריקים מיוזמתם ולא רואים את הכינוי כעלבון.

כיום, חריגותו החברתית של הפריק עשויה להתבטא, בין השאר, בסגנון לבוש, טעם מוזיקלי, אומנות גוף כגון קעקוע ופירסינג, תספורות וצבעי-שיער בלתי מקובלים או השקפות חריגות לגבי העולם והחברה.

לעצם העניין, פריק אינו סותר ציבור אמיד מבחינה פיננסית.

החנות אכן פונה לבני נוער שהם בעצם הצרכנים של התרבות הזו, שאינה מכוונת לצורך אמיתי אלא פונה לכוון של פריצת גבולות, להרגיש היי (מישהו יודע מזה?) ותמיד לחפש מה שעדיין לא קיים.

הלכתי על הכוון הזה מכיוון שבכלל לא התחברתי למשימה של התרגיל.
לא לקוח אמיתי, לא דבר שמדבר אלי (גאדג'טים).
אז החלטתי להקצין את העניין לגמרי.

מתגובותיכם, כנראה שאכן הצלחתי (היה לי מורה טוב).

ושוב תודה.
שמואל

• הוסף לסימניות
הלוגו החזיר אותי בטיסה ישירה לניינטיז..
אם אתה פונה לקהל חילוני מעודכן בשנת 2012, כדאי לבדוק איך העולם הגרפי הרלוונטי נראה היום, ולא לפני 20 שנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770083:
הלכתי על הכוון הזה מכיוון שבכלל לא התחברתי למשימה של התרגיל.
לא לקוח אמיתי, לא דבר שמדבר אלי (גאדג'טים).
אז החלטתי להקצין את העניין לגמרי.

בע"ה בעתיד יהיו לך הרבה לקוחות שלא תתחבר בכלל לתחום העיסוק שלהם, ועדיין תצטרך לתת להם מענה מקצועי ורלוונטי.

• הוסף לסימניות
תודה נעמה.

הבעיה כאן היתה כפולה. זה גם לא לקוח אמיתי.

כתבתי את הבריף לעצמי, בעצמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה