כללי להיות בעניינים?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;770088:
הלוגו החזיר אותי בטיסה ישירה לניינטיז..
אם אתה פונה לקהל חילוני מעודכן בשנת 2012, כדאי לבדוק איך העולם הגרפי הרלוונטי נראה היום, ולא לפני 20 שנה.

בשלב זה, כיון שזה בסה"כ פרויקט גמר, נראה לי שאסתפק בזה.

אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770097:
בשלב זה, כיון שזה בסה"כ פרויקט גמר, נראה לי שאסתפק בזה.

אני טועה?

אם אתה מכיר את גישתי אתה ודאי יודע את התשובה שלי :).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;769830:
לי "להיות בעניינים" נשמע סוג של סלנג ארכאי, כמו שזקנים אומרים "עשר" במקום אחלה וסבבה (יכול להיות שגם אחלה וסבבה כבר מיושן, לא יודעת מה אומרים עכשיו)
אולי משהו כמו:
:cool: cooooool

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770083:
הלכתי על הכוון הזה מכיוון שבכלל לא התחברתי למשימה של התרגיל.

לכן הלכתי על אתר שהוא כן לקוח אמיתי.
הבעיות אותם בעיות. שורות הקוד אותו דבר. והעצבים אחרי לילה ללא שינה בגלל קווים מוזרים שרואים רק באקספלורר ולא בשאר הדפדפנים, הם גם אותו דבר...

:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;770218:
לכן הלכתי על אתר שהוא כן לקוח אמיתי.
הבעיות אותם בעיות. שורות הקוד אותו דבר. והעצבים אחרי לילה ללא שינה בגלל קווים מוזרים שרואים רק באקספלורר ולא בשאר הדפדפנים, הם גם אותו דבר...

:eek:

איפה אתה מוצא אותם?

אולי תביא לי אחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;770228:
איפה אתה מוצא אותם?

אולי תביא לי אחד?
כשאתה עובד על אתר פיקטיבי, אם משהו לא הולך לך,
אז אתה משלה את עצמך שהתכוונת למה שיצא, ואתה פטור :rolleyes:

אבל כשאתה עובד עם משהו מציאותי, עם 10 עמודים (לפחות),
והלינקים לא עובדים כמו שצריך, ו/או אתה מבזבז 3 שעות למצוא איך אפשר לעשות פינות מעוגלות שיעבדו בכל הדפדפנים, טוב...בא לא נמשיך... :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;770231:
כשאתה עובד על אתר פיקטיבי, אם משהו לא הולך לך,
אז אתה משלה את עצמך שהתכוונת למה שיצא, ואתה פטור :rolleyes:

אבל כשאתה עובד עם משהו מציאותי, עם 10 עמודים (לפחות),
והלינקים לא עובדים כמו שצריך, ו/או אתה מבזבז 3 שעות למצוא איך אפשר לעשות פינות מעוגלות שיעבדו בכל הדפדפנים, טוב...בא לא נמשיך... :eek:

טענו חיטים והודה לו בקישואים.

אני מודע לבעייתיות של אתר פיקטיבי.

לכן שאלתי אותך, אם יש לך לקוח אמיתי להביא לי או היכן למצא אותם.

• הוסף לסימניות
יש כיוון של התחלה, אבל לא נראה לי כמו לוגו מגובש וייצוגי שמתאים למטרה שהוגדרה.
המבנה של הלוגו מידי רעוע והקו לא אחיד. הסימבול של האזניות ווקמן לא ממש מדבר לאנשים שמחפשים חפצים קטנים, מגניבים, ממותגים (ויקרים).

לדעתי כדאי לשאוב השראה מהנוף השולט בתחום זה.

קבצים מצורפים

• FXI.png
    KB 45.5 · צפיות: 9
  • Header-Logo.png
    KB 22.1 · צפיות: 9
  • sphero_logo_full.png
    KB 86.2 · צפיות: 11
  • logo_white_normalfinal.gif
    KB 35 · צפיות: 12
  • The-Gadget-Shop-Logo.jpg
    KB 10.6 · צפיות: 10
  • 20100321210557.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 8
  • logo2.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 8
  • 876f0b9dee20f4010cdf5b443c87920d1.gif
    KB 4.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בעייתיות מול נוחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה