מידע שימושי להיט הבוגבו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא יודע מה אתם רוצים.
יש לי בוגבו דרגונפליי. ואני מרוצה עד השקל האחרון.
וחוצמזה, לא הבנתי מה זה השיתוף הזה? @קיש קוש אחד גדול.

• הוסף לסימניות
במנגינת עוגה עוגה עוגה -

בוגה בוגה -בו בו

אין כמו בוגה-בו בו

מסתובבת כה וכה

עד אשר תימצא מקום

נחשבת על כלום

יושבת עקום
לא אהבתי
ולא הבנתי מה רצית להגיד
סורי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה נסגר? פסו נושאים?
אשכול שלישי שנפתח בפרוג ביממה האחרונה ומדבר על הבוגבו.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עגלת דונה דונה
נו־נו
אין כמו דונה־נו
מסתובבת כה וכה
עד אשר נמצא חניה
נוסעת בלי מאמץ
קיפול בלחיצה
מהר לרכב נכנסה
עגלת דונה דונה
נו־נו
איזו נוחה היא לנו

• הוסף לסימניות
במנגינת עוגה עוגה עוגה -

בוגה בוגה -בו בו

אין כמו בוגה-בו בו

מסתובבת כה וכה

עד אשר תימצא מקום

נחשבת על כלום

יושבת עקום
יש לי בוגבו
אני מרוצה ממנה ממש
ועדין נהניתי מאד לקרוא זה יושב בול על הלחן :giggle:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה