נכתב ע"י mat;1434520:מה זה אין סימנים. אין תעבורת רשת לאן שהוא.
אין תהליך שאוגר את המידע.
אני חושב שזה חוקי במידה ומודיעים על זה.נכתב ע"י mat;1434721:אגב אני חושב שלהשים תוכנה מהסוג הזה אפילו שהעובד יודע זה לא חוקי.
זה נוגד את חוק יסוד חופש האדם וחירותו.
ובלי ידיעתו זה עוד יותר לא חוקי. כי העובד יכול בתמימיתו להכניס סיסמאות לאתרים כמו בנקים וכדו'. וזה כבר יכול להיות מוצר לשם פשיעה.
אני לא מאמינה!נכתב ע"י טירה;1435424:פעם היה לי בוס שדרש בסוף כל יום פירוט בטבלה - מה עשיתי כל היום כולל שעות וזמנים
הייתי יושבת עם דף ליד המחשב - גמרתי לשלוח מייל - כתבתי בטבלה
סיימתי שיחה עם לקוח - כתבתי בטבלה - כולל אורך השיחה והנושא...
חיפשתי תמונות במאגר - שוב רשמתי....
עד שבשלב מסוים נמאס לי ועזבתי
נראה לי התוכנה הזו בול בשבילו
אתם מעונינים בפירטים? - אני לוקחת תיווך![]()
נכתב ע"י 113570;1436080:ולכן יש גם רמקול כריזה במקום כשאחד חולם מקבל כריזה בפני קהל ועדה מהמנהל תפעול וד"ל
נכתב ע"י דוד|אסתי;1436058:גם אני חושב כמו הלל
אם אדם עובד באמת כמו שמצופה ממנו - מה איכפת לו שעוקבים אחריו.
ואם הוא מורח את הזמן ולא עושה מה שמצופה ממנו - גם אם בעל הבית לא עוקב אחריו - 'בעל הבית' עוקב אחריו. וד"ל.
נכתב ע"י גפ"ן;1436827:זה לא מספיק מעקב על המסך, צריך לשכלל את התוכנה ולהוסיף :
1. אפשרות הקלטה של העובד במשך כל שעות שהותו בעבודה
2. הקלטת שיחות טלפון של העובד במכשיר של העבודה
3. הקלטה כנ"ל , אבל גם בפלאפון האישי של העובד.
4. מצלמת אבטחה במעגל סגור בטכניקה של 360 מעלות לכל כיוון
רק כך אפשר להשאיר את הפועלים לבדם.
אגב, במקום מי שהציע למעלה את מערכת הכריזה שמתריעה בעובד שלא עושה מלאכתו נאמנה, אפשר לייצר משהו פחות מבייש, כמו למשל שוקר חשמלי, שאם העובד לא עובד כראוי הוא 'חוטף' מהשוקר החשמלי והוא מבין לבד את הרמז בלי שכולם ידעו מזה.
עכשיו תוסיפו איזה סמיילים שבא לכם. הכל יכול לבוא בחשבון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים