דרוש מידע להיכן לא ללכת...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבנתי מבן משפחה שבין 8-10 בבקר עדין סביר מבחינת הפריצות בקיאקים היו קמפ של ישיבה והמקום היה חף מנופשים נוספים עד 10 בבקר.

לצערי שומעת מבחורים במשפחה שראו שם מראה אחד שחדר להם עמוק והיה להם מאוד קשה לצאת מזה, לשיקולכם...

• הוסף לסימניות
כבר כתבו ואמרו לפני
לא ללכת לפרנס ערבים בשום אופן!!!
גם אם נשלם יותר!
מדובר בחיים שלנו, של אחינו!
ומי שמפרנס אותם בהחלט נותן להם דלק לראות
שמותר להם לפגוע והם לא משלמים שום מחיר
'יאמרו יהודים פתי'ים' חלילה ..

• הוסף לסימניות
כבר כתבו ואמרו לפני
לא ללכת לפרנס ערבים בשום אופן!!!
גם אם נשלם יותר!
מדובר בחיים שלנו, של אחינו!
ומי שמפרנס אותם בהחלט נותן להם דלק לראות
שמותר להם לפגוע והם לא משלמים שום מחיר
'יאמרו יהודים פתי'ים' חלילה ..
עדיף לפרנס מחללי שבת הא???

• הוסף לסימניות
קיאקים בכללי אני לא אוהב כי אני מאלה שנתקעים כמעט כול הזמן בקוצים אבל למשפחה מרובת ילדים אני ממליץ בטיילת טבריה יש דבר כזה נהיגה עצמית זה עולה ל4 נפשות כ100 ש"ח זה יפה זה ממש לבד וכיף זה מתאים לכולם [ללא קוצים]

• הוסף לסימניות
קיאקים בכללי אני לא אוהב כי אני מאלה שנתקעים כמעט כול הזמן בקוצים אבל למשפחה מרובת ילדים אני ממליץ בטיילת טבריה יש דבר כזה נהיגה עצמית זה עולה ל4 נפשות כ100 ש"ח זה יפה זה ממש לבד וכיף זה מתאים לכולם [ללא קוצים]
אפשר לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
לדעתי כן
וגם הקב"ה עדיין אוהב אותם יותר
לדעתי לא, אני מאמינה שהקבה אוהב אותם, אבל אנחנו אוהבים את הקב"ה וכואב לנו שהם פוגעים בשבת שהוא נתן לנו.

• הוסף לסימניות
לא היה כתוב שם לפרנס מחללי שבת
היה כתוב שם לא לפרנס גויים
אף אחד לא שאל אם לפרנס מחללי שבת או לא. לא זה הנושא של האשכול, וכל אחד ישאל את רבו.
מה הקטע לקחת את האשכול לכזה כיוון אם אף אחד לא דיבר על זה בכלל???

ו-כן, מבחינתי אם האופציה היא או לפרנס גויים או לפרנס מחללי שבת, ולא מתאים לי לפרנס מחללי שבת, אז אני פשוט לא אלך! לא לשם ולא לשם. שתיהם זה לא אופציה. הכי קל, הכי פשוט.

• הוסף לסימניות
זה לא עניין של גוי מול יהודי מחלל שבת
זה ענין של לפרנס אויב שרוצה לרצוח אותך, ואם הוא לא היה פוחד מהמשטרה הוא היה עושה את זה בפועל, כמו שראינו בפרעות
עכשיו הוא מתחנף ואומר לך "יאללה אחי, שוקראן זלאמה, בוא תעלה נעשה לך מחיר", וממש אתמול הוא בעצמו ניפץ את כל המכוניות של השכנים היהודים שלו וזרק עליהם לבנים במטרה להרוג

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה