משהו בפרופורציות לא מסתדר לי בעין.נכתב ע"י 0405 - שירה;1369184:ממש ישבתי על הרצפה
נכתב ע"י יעל א;1369187:משהו בפרופורציות לא מסתדר לי בעין.
כייף לך על התאורה, בקרוב אצלי...
יש מצב, חשבתי על זה.נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1369218:יעלוש. אם את מדברת על פרופורצי'ה יכול להיות שהנעליים גורמות לכך.![]()
זה לא תמונה ללא עריכהנכתב ע"י 0405 - שירה;1369756:הנה תמונה ללא עריכה הרקע האפרפר יפה -אבל כרגע אני מנסה להגיע ללבן
- הילד רחוק מהרקע כמה שהתאפשר לי התאורה האחורית על עוצמה גבוהה ניסיתי לפתוח ולסגור צמצמם - בין 5.6 ל4 ה WB על AUTO ניסיתי גם SHADE (בית) וגם CIODY (ענן) ואני לא מצליחה להגיע ללבן מבריק
מה שכן המצלמה שלי מדגם ישן והיא בעצמה די ישנה (בעזרת ה' עומדת להתחלף בקרוב) אז אולי הבעיה במצלמה ?
בפעם הבאה אני יצלם את כל הסט
נכתב ע"י קקטוס;1369898:תראי
שריפת רקע לא נעשית בפוטושופ, היא נעשית בצילום.
נכון לכן אני חופרת עם האשכול הזה כי אני מחפשת איפה הבעיה בצילום
בכול אופן ממש תודה אני יעבוד על זה
אגב יש לי פלש קטן ( שמתחבר גם למצלמה ) עם מטריה לבנה - יכול לעזור ?
נכתב ע"י 0405 - שירה;1369905:לעזור למה?נכתב ע"י קקטוס;1369898:תראי
שריפת רקע לא נעשית בפוטושופ, היא נעשית בצילום.
נכון לכן אני חופרת עם האשכול הזה כי אני מחפשת איפה הבעיה בצילום
בכול אופן ממש תודה אני יעבוד על זה
אגב יש לי פלש קטן ( שמתחבר גם למצלמה ) עם מטריה לבנה - יכול לעזור ?
לשריפת הרקע אין יותר מידי צורך
לדעתי בשריפת רקע בשטח של צילום ילד, מספיק פלאש של 200 וואט
אם את רוצה להוסיף תאורה על הילד זה כבר תלוי באופי התאורה שאת רוצה לבנות, זה יכול לעזור לך כפלאש קדמי מרוחק, שיאפשר לך להשתמש בסופטבוקס ביותר חופשיות, כך שתגבירי מעט את הסופטבוקס, ותמלאי מהצד הנגדי עם הפלאש הקטן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים