כללי להכרעת צוות המומחים!

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח עמוד דוגמא לספר צבעוני של הלכות מעובדות לילדים. הוא ביקש משהו עשיר, משהו מיוחד, משהו יפה, משהו - - - משהו, בקיצור.
(מכירים לקוחות, הא?...)
עשיתי לו את הדוגמא הראשונה, בגווני הבורדו. כאשר הצבעים אמורים להתחלף לפי הפרקים בספר.
הוא אמר שזה יפה, אבל לא מספיק - - -
הוא רוצה משהו שהוא לא ראה אף פעם. חדשני, מפעים, א- - - נו את מבינה - - -
עשיתי לו את הדוגמא השניה, אופוויט כחול. את הכותרת והעיצוב של התמונות עדיין לא החלפתי, שימו לב.
הלקוח קיבל את הדוגמא השניה, והוא מתלבט נורא.
אמרתי לו שאני אתייעץ עם אנשים מבינים... התכוונתי אליכם כמובן. אלא מה?
אז מה אתם אומרים?
שימו לב שזה דוגמאות ראשוניות. חסר להן הרבה עיבוד, זה אני אעשה אחרי שנהיה סגורים על כיוון.
חשוב לי מאד לשמוע הערות קונקרטיות, לא רק כלליות.
אז בבקשה, תנו לי עצות לשיפור. ואל תחששו לפסול, אם אתם חושבים לנכון.
הטקסט מטושטש לבקשת הלקוח.
צפה בקובץ המצורף 3116
צפה בקובץ המצורף 3117

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 115.6 · צפיות: 18
  • 222.jpg
    KB 104.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שניהם סגנון מאוד יפה.
בגלל שאני מעדיף את הצבעים בראשון, ואת העיצוב של השני, הייתי משלב בניהם.
ואני חושב שכדאי אולי לצמצם קצת בעובי המסגרת.

• הוסף לסימניות
השני

• הוסף לסימניות
שתי הדוגמאות יפות מאד, אבל אם זה אמור להיות ספר לילדים, זה צריך למשוך אותם. ולכן לדעתי צריך להקפיד על צבעים יותר קלילים, כמה שיותר בהירים, כי העיצוב כאן די כבד.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר יפה, רק האותיות א' ב' ג' לדעתי צריך להחליף פונט זה לא נראה כל כך ובפרט שמדובר בילדים

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר חדשני ובלתי שגרתי.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהשני הרבה יותר חדשני מקורי ומיוחד.
מצד שני, הייתי אולי מצרה קצת את החלק של המסגרת
הצבעים יפים לדעתי, השאלה לאיזה גיל הספר.
אה, והצל לדעתי גורע.

• הוסף לסימניות
השני ממש מיוחד.
אבל זה נראה ספר למבוגרים, לדעתי.
לאיזה גיל זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
דוקא אני חשבתי שהצל עושה את זה!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד מאד מאד.
אני מסכימה עם ונתנו בהערה הראשונה (צבע ראשון ועיצוב שני) אבל זה לא מספיק נראה של ילדים.

• הוסף לסימניות
הם באמת מאוד יפים אבל אם הלקוח רוצה חידוש, הוא צודק. יש להם את כל מעלות היופי אבל הם לא ראש חדש. אתה צריך "לצאת מהמסגרת" רעיון שעוד לא היה שיתפוס את העין בחידושו. זה באמת קשה לעשות את זה...

• הוסף לסימניות
תגובת ונתנו מושלמת. השני עם הצבעים של הראשון ופחות עובי. זה הכל וגם העיצוב יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
כמו קודמי גם אהבתי את הראשונים אבל בצבעים אחרים! עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
השני מאוד יפה, ייחודי מאוד.
אמנם לא ילדותי, אבל לכו תוציאו רעיונות ללקוח מהראש.
וכמו שפסקו רבני הפורום, לשלב את צבעי הראשון בשני, ולתת קצת עידון לקו.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם אלא שאמרו שהספר לא מספיק ילדותי.

העיצוב השני יפה והצבעים של הראשון.

• הוסף לסימניות
העיצוב השני - לא שגרתי
הצבעים של הראשון יותר יפים אבל ממש לא נראה שייך לילדים
וסתם ככה שניהם מאוד יפים

• הוסף לסימניות
השני מיוחד!
לדעתיח, כדאי להצר קצת את הפס הצדדי ולתת לו גוונים יותר חיים, בכל זאת זה ילדים...

• הוסף לסימניות
טוב, אז אחרי שכולם כבר העירו
הגעתי אני בכדי להכריע-ההפניה היתה למקצוענים, לא? :p

הסיגנון של הראשון יפה מאוד, (מזכיר סגנון של מישהו...) אבל לא עונה לצרכי קהל היעד.
יכולה להיות הגדה של פסח נחמדה.

השני מדליק!!! גם הצבעים וגם הסגנון הפחות 'מרובע'
אני לא חושבת שצריך להצר את הדוגמא-כי בכל זאת זה מה שנותן את ה'שוס'
מה שכן יש לתקן שם אם תשימי לב, צבע הרקע של כל המסמך לא שונה בהתאם לצבעי הדוגמא שמסביב והוא נותן איזו עקירה מהשלימות
דבר שני, הדוגמא של הכותרת לא מתאימה לסגנון של השני-מה שכן היה מתאים בראשון.
הכותרת אמורה להיות גם חלומית משתפכת עם קוים מעוגלים וקלילים יותר.
זה אומנם לילדים אבל ספר שאמור לשדר רצינות ולא קומיקס, לכן כל המצב כאן מבחינה גרפית מאוד רגיש וצריך לדייק מאוד.
בכללי, רשמתי אותך אצלי כמעצבת ברמה...
זהו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה