כללי להמיר קובץ קורל לPDF ויקטור

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ בקורל, שאני צריכה לעבוד אליו, ואני מחפשת משהו שימיר לי אותו לPDF ויקטור
תודה
ופסח כשר ושמח<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי מה זה נקרא "אני צריכה לעבוד עליו", באיזו תוכנה ובאיזה פורמט

אבל לא משנה תשלחי למייל שלי ואעשה לך PDF

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לפעמים קבצי פדיאף לא נפתחים בקורל.
העצה הכי פשוטה (לאלו שאין להם פיטסטופ), זה להדפיס את הקובץ PDF למדפסת PDF,
ואותו לפתוח בקורל.
ב־95% מהמקרים, זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
קורל 15 פתח לי עד הים את כל הPDFים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;554552:
לפעמים קבצי פדיאף לא נפתחים בקורל.
העצה הכי פשוטה (לאלו שאין להם פיטסטופ), זה להדפיס את הקובץ PDF למדפסת PDF,
ואותו לפתוח בקורל.
ב־95% מהמקרים, זה פותר את הבעיה.

ולצערי בקבצים מורכבים גם לא תמיד.
קורל גם לא פותח תמיד קבצי EPS.

• הוסף לסימניות
מה שנכון נכון.
אילוסטרייטור עושה הכל כדי שלא יצליחו לפתוח את הקבצים שעשו על התוכנה שלהם בקורל.
לכן תמיד יש לשמור EPS על גירסה קטנה יותר. וגם לסמן V על 'תאימות עם מעברי הצבע'.
אבל בהרבה מקרים ההדפסה לPDF עוזר הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה