להנאתכם... אני אישית נהנתי

• הוסף לסימניות
אולי תורידו בשביל הנתיבים שביננו? זה מאד יעזור לנו.

• הוסף לסימניות
יש שם כמה תמונות מדהימות, הכי הכי זאת עם הטרקטור והשדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י els;568365:
יש שם כמה תמונות מדהימות, הכי הכי זאת עם הטרקטור והשדה.

היחידה שמצולמת מגובה ושהגובה מעניק לה עניין מיוחד.

לצערי אני אומר, רוב התמונות מפוספסות.
גם עם מצלמת פוקט תמונות מגובה ייצאו עם אפקט מעניין,
מי שרוצה לראות תמונות מגובה עם עניין מוזמן לחפש את הספרים של מוני הרמתי ודובי טל.

• הוסף לסימניות
אני מכיר את ישראל אישית באמת מדובר באמן ממדרגה ראשונה ..
בעיקר לתפוס את חלקיק השנייה לתמונה הנכונה

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!

בהרבה מהן יש קאסט בגוון לא רצוי. חסר שם טיפול מינימלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;568411:
אני מכיר את ישראל אישית באמת מדובר באמן ממדרגה ראשונה ..
בעיקר לתפוס את חלקיק השנייה לתמונה הנכונה

לא הבנתי איך זה קשור.....
וזה ממש לא משנה כרגע מי הצלם הוא או מישהו אחר,
ההתייחסות היא לגוף התמונות בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;568387:
היחידה שמצולמת מגובה ושהגובה מעניק לה עניין מיוחד.

לצערי אני אומר, רוב התמונות מפוספסות.
גם עם מצלמת פוקט תמונות מגובה ייצאו עם אפקט מעניין,
מי שרוצה לראות תמונות מגובה עם עניין מוזמן לחפש את הספרים של מוני הרמתי ודובי טל.

+1

רוב התמונות נראות סתמיות, הנוף יפה אבל הן חסרות יחוד.

התמונה עם הטרקטור היא היחידה שיש לה אופי אמנותי, מינימליזם יפה (וגם שם אני לא סגור לחלוטין על הקומפוזיציה.

עוד פיספוס גדול זו התמונה של בעלי הכנף, לדעתי היה אפשר להוציא המון יותר מהסיטואציה.

• הוסף לסימניות
תודה על הלינק
תמיד מעניין לראות עבודות של צלמים אחרים

לעניין התמונות
מעבר לצילום אוויר שזה דבר מגניב.

חבל שהוא לא השקיע קצת יותר בעיבוד החומר
בגלל שהוא צילם דרך חלון ישנו קאסט ירקרק כמעט על כל הסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה