עזרה להסיר את הלא טוב מהסמרטפון

• הוסף לסימניות
רוצים להשאיר חלקים (כמו הידברות ווצפ אימייל וכדו') ואת השאר להסיר.
מה אלו הדרכים הבטוחות לכך (שלא יהיה גלישה/מעבר למקומות הלא רצויים):
סירוס?
סינון?
K9?
קוד נעילה כלשהו?
אחר...?

נשמח לשמוע ממי שמבין

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשרי בהדרן
אשמח לתת לך פיתרונות 0548499993

• הוסף לסימניות
רוצים להשאיר חלקים (כמו הידברות ווצפ אימייל וכדו') ואת השאר להסיר.
מה אלו הדרכים הבטוחות לכך (שלא יהיה גלישה/מעבר למקומות הלא רצויים):
סירוס?
סינון?
K9?
קוד נעילה כלשהו?
אחר...?

נשמח לשמוע ממי שמבין

תודה רבה
אני גרה בחול וחיבת סמרטפון בשביל הזמנת בשר כשר, מוצרי חלב, קשר עם חברת התקשורת, ועד הבית...
בתחילה הייתי עם כשר אבל אחרי כמה פעמים שפספסתי את הקניה השבועית של האוכל הכשר ונשארנו בלי כלום נשברתי.
לקחתי ממישהו סמרטפון רגיל ונסיתי את החסימות החינמיות.
לא שווה כלוווום!
בדקתי גם אופציה זולה, מוגן נראה לי אבל זה לא הדבר האמיתי,
ולא, לא עשיתי שום דבר רע פשוט בזבזתי מלא מלא זמן (זה כן רע. רע מאוד)
אחרי הרבה התייעצות והרבה בגלל המחיר עברתי להדרן, תשלום חד פעמי למכשיר בתקווה שיחזיק כמה שיותר שנים.
זה קשה מאד למי שלא היה חסום קודם, להתרגל לזה שצריך לבקש כל אפליקציה ולהסביר לבית הדין למה אני צריכה אותה,
אבל זה שווה כל שקל!
ואני עשיתי דרך יהודה אז אין לי מושג מכל התלונות על המוקד, אני פונה אליו והוא מסדר לי הכל מיד ובשמחה.
ממש ממליצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על @יהודה וולף אני מכירה אותו בתור סוכן...
גם המכשיר שלי ממנו... ויש אצלו שירות כמעט בכל שעות היממה... סתם אני מגזימה... אבל כמעט תמיד הוא זמין..
יש שירות מצוין!!! ממליצה בחום!!! הוא פעיל גם פה בפורום במענה לבעיות טכניות וכדומה

• הוסף לסימניות
יש אופציה לסים / מספר כשר במכשירים של הדרן?? או במכשירים של נתיב?
אודה מאוד למי שיתן תשובה בדוקה מנסיון.

• הוסף לסימניות
יש אופציה לסים / מספר כשר במכשירים של הדרן?? או במכשירים של נתיב?
אודה מאוד למי שיתן תשובה בדוקה מנסיון.
יש אופציה בנתיב לשיחות + מס' כשר מידיעה
השאלה באיזה חברה הקו
כמדומה לי שרק בחברת אורנג' שייך

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה