מידע שימושי להסיר מכשול-אתר אונליין של זארה מחלל שבת!!!

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
ביצעתי רכישה באתר זארה ביום חמישי בצהריים
עכשיו (מוצ''ש) אני רואה שקבלתי מהם מייל ביום שישי בשעה 22:14 (ליל שבת) שההזמנה נארזה ונשלחה אלי.
לא יודעת מה דינה ההלכתי של חבילה זו, ולגבי האם לרכוש שם יעשה כל אחד את שיקוליו, זה לא מטרת ההודעה
אבל לפחות כדאי לשים לב לא לעשות רכישות בסופי שבוע למנוע חילול שבת.

שבוע טוב!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נכון יש בזה בעיה בגלל זה אני משתדלת לא לקנות בארץ באתר שחניות עובדות בשבת\ וכו'...
נקסט ושיין ועלי אקספרס אין בעיה כי זה גויים

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
עכשיו (מוצ''ש) אני רואה שקבלתי מהם מייל ביום שישי בשעה 21.30 (ליל שבת) שההזמנה נארזה ונשלחה אלי.
לא יודעת מה דינה ההלכתי של חבילה זו, ולגבי האם לרכוש שם יעשה כל אחד את שיקוליו, זה לא מטרת ההודעה

שבוע טוב!
לשאול רב מה ההלכה לגבי מייל שנשלח בשבת.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
עכשיו (מוצ''ש) אני רואה שקבלתי מהם מייל ביום שישי בשעה 21.30 (ליל שבת) שההזמנה נארזה ונשלחה אלי.

שבוע טוב!
סתם הערה גם אני שמתי לב בדיוק היום במוצאי שבת שחברה כתבה לי הודעה בצאט
ביום ו' בשעה 1:19
אחר כך נפל לי הסימון שיום חמישי בלילה - אחרי חצות כבר נחשב יום שישי...
שימי לב אולי זה מה שקרה אצלך...

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,

שבוע טוב!
ואגב אולי זה הודעה אוטומטית...

• הוסף לסימניות
סתם הערה גם אני שמתי לב בדיוק היום במוצאי שבת שחברה כתבה לי הודעה בצאט
ביום ו' בשעה 1:19
אחר כך נפל לי הסימון שיום חמישי בלילה - אחרי חצות כבר נחשב יום שישי...
שימי לב אולי זה מה שקרה אצלך...

רעיון, אבל לא,
מצורף צילום מסך מהמייל עם שעה מדויקת אפילו....

1621714035614.png

• הוסף לסימניות
ואגב אולי זה הודעה אוטומטית...

יפה שמנסים ללמד עליהם זכות
זה לא המטרה, אני רק משתפת כי יש כאלה שקדושת השבת חשובה להם ולא רוצים להכנס לספיקות, שימו לב על רכישות מאתרים ישראליים בסופי שבוע, זה הכל, אין פה ענין לעורר דיון, או למצא פתרונות. כתבתי שאברר הלכתית.
(ואגב הם שולחים הודעה כשמסיימים לארוז בפועל את החבילה, זה לא אוטומטית)

• הוסף לסימניות
לתשומת לב,
עכשיו (מוצ''ש) אני רואה שקבלתי מהם מייל ביום שישי בשעה 22:14 (ליל שבת) שההזמנה נארזה ונשלחה אלי.

שבוע טוב!
בעלי זארה בישראל הוא אדם חרדי כך שקשה לי להאמין שאכן החברה עובדת בשבת
סביר להניח שזו הודעה אוטומטית שנשלחת על ידי מחשב באחד מהשלבים הלוגסטיים

• הוסף לסימניות
יפה שמנסים ללמד עליהם זכות
זה לא המטרה, אני רק משתפת כי יש כאלה שקדושת השבת חשובה להם ולא רוצים להכנס לספיקות, שימו לב על רכישות מאתרים ישראליים בסופי שבוע, זה הכל, אין פה ענין לעורר דיון, או למצא פתרונות. כתבתי שאברר הלכתית.
(ואגב הם שולחים הודעה כשמסיימים לארוז בפועל את החבילה, זה לא אוטומטית)
סתם לידע אני ראיתי הודעה פה בפרוג של ניק שנכתב בשבת!!!
אם כבר מדברים על זכות אבל זה היה הוכחה יש לי צילום מסך.. מרוב שהייתי בהלם
חשבתי אולי הוא מחו''ל אבל התוכן לא הראה שהבן אדם מחו''ל
ובנוסף סתם ככה אין לי שמץ מזה אתר שיין ומי עומד מאחורי האתר אבל אבל אולי הם לא יהודים?

• הוסף לסימניות
כתבתי להם פעם תלונה בצ'אט ע"כ וזה מה שענו לי:
היי מדברת שני,14:09
בגלל שהאריזה נעשת בחו"ל אז זה נחשב לגוי של שבת 14:10
המשלוח לא יגיע אלייך בשבת 14:10
:) :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה