להסריט + הקלטה 2 ערוצים - (מצלמה ביתית) - האם אפשרי?

• הוסף לסימניות
האם שייך במצלמת וידיו ביתית להקליט 2 ערוצים?
לדוגמה של המרצה במקרופון אישי ושל תגובת הקהל במקרפון אחר
(Panasonic HC-VX870 4K Ultra HD Camcorder)
או האם שייך לקנות תוסף למצלמה שיחובר ויסנכרון את ההקלטה בתיזמון לפי הוידיו
אשמח לתגובה

• הוסף לסימניות
באופן רשמי על השאלה הזו ישלחו אותך לחפש מיקסר שטח [שיכול להגיע גם לעשרות אלפים בתעשיית הקולנוע]...
הנה דוגמא זולה יחסית.
https://www.bhphotovideo.com/c/product/294571-REG/Rolls_MX124_MX124_Portable_4_Channel.html

מה שאני הייתי בודק זה משהו פשוט יותר, בכיוון הזה:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/822394-REG/Tascam_IXZ_IXZ_Mic_Instrument.html

קח בחשבון שיתכן ועדיף בכלל להקליט את אחד מהערוצים במכשיר נפרד, כדי לשלוט במיקס בשלב העריכה.
אם לא, אתה חייב לחבוש אוזניות טובות ולנטר את המיקס אונ-פילד.

עריכה: טובים ממני הקדימו אותי במשהו פשוט יותר...

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 331385

מיקסר עם מיקרופונים Saramonic CaMixer Microphone Kit with Dual Stereo Condenser Mics למצלמות DSLR
מיקסר עם מיקרופונים Saramonic CaMixer Microphone Kit with Dual Stereo Condenser Mics למצלמות DSLR

מתאים לכל מצלמת DSLR, מירורלס או וידאו עם כניסת אודיו 3.5 מ"מ

מיקסר סאונד הכולל שני מיקרופונים הניתנים לסיבוב 360°

כולל כניסת mini-XLR (עם מתאם ל-XLR)

טווח תדרים 20Hz-20kHz

רגישות -18 +/- 3dB

אינפוט מקסימאלי 30dBu-

טווח דינמי 120dB

יחס רעש לסיגנל 82dB SPL

מקבל מתח פאנטום 48V (פועל על סוללת 9V. לא כלול)

בורר ווליום

יציאת אוזניות

מבנה מתכתי מוקשח

משקל עצמי 156 גרם

הערכה כוללת: מיקסר, 2 X מיקרופונים, 2 X מגן רוח ספוגי, רגלית עם חיבור להוט-שו וכבל מתאם מ-mini-XLR ל-XLR

אבל כדאי לך להקשיב לדוד דנברג הנסיון שלו הרבה יותר גדול+שעובד עם צלמי וידיאו תדיר

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר אישית, אבל...
חברים שקנו את הדגמים הנ"ל של SARAMONIC מזהירים לא לגעת בהם.
איכות סאונד גרועה וסוללות מלבניות של 9V שנגמרות מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2373453:
צפה בקובץ המצורף 331385

אבל כדאי לך להקשיב לדוד דנברג הנסיון שלו הרבה יותר גדול+שעובד עם צלמי וידיאו תדיר

אין לי ניסיון עם אביזרים נלווים לצילום וידאו. ראיתי את המוצרים של החברה הזאת אצל צלמי הוידאו שאיתם אני עובד.
בלי להכיר ולהתנסות עם המוצר הספציפי הזה הוא נראה לי מתאים לצרכים, ליתר ביטחון כמובן שכדאי להתיעץ עם החנות לפני קניה.

• הוסף לסימניות
הענין הוא שאני רוצה שאח"כ יהיה לי אפשרות לערוך את הוידיו ובחלק להכניס מהמקרופון A ובחלק ממקרופון B ובחל מהוידיו לשלב את שתיהם
בזה המוצג למעלה - הוא אכן משלב 2 מקורות שמע - אך תכלס על הסרט של הוידיו הוא צורב את שתיהם יחד ללא אפשרות לפצל אותם (אם הבנתי נכון את הרעיון - לפי התמונה שלמעלה)

• הוסף לסימניות
המוצר שאתה מחפש קיים ומוכר, מה בדיוק אתה צריך בשביל לקבל ערוצי סאונד נפרדים בסינכרון למצולם במינימום עלות אני לא יודע, תוכל לברר בחנות

צפה בקובץ המצורף 331387

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלי1;2373473:
הענין הוא שאני רוצה שאח"כ יהיה לי אפשרות לערוך את הוידיו ובחלק להכניס מהמקרופון A ובחלק ממקרופון B ובחל מהוידיו לשלב את שתיהם
בזה המוצג למעלה - הוא אכן משלב 2 מקורות שמע - אך תכלס על הסרט של הוידיו הוא צורב את שתיהם יחד ללא אפשרות לפצל אותם (אם הבנתי נכון את הרעיון - לפי התמונה שלמעלה)

הנ"ל עושים בדיוק את מה שאתה מבקש מבחינה טכנית (לא מדבר על איכות המוצר והשמע).
אתה מקבל ערוץ אחד בשמאלי וערוץ שני בימני. אח"כ בעריכה אתה יכול לבחור איזה ערוץ לקחת ולהכפיל כך שיהיה גם על הימני וגם על השמאלי. כמובן שבעריכה אפשר גם להכפיל את 2 הערוצים שיהיו שניהם גם על הימני וגם על השמאלי.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה