דיון להפוך את "חכמת ההמונים" שלנו ל"כוח קנייה" אדיר. דעתכם?

• הוסף לסימניות
רעיון נפלא, ובהחלט אפשרי לקדם אותו דרך פרוג.

איך זה יעבוד בפועל? מצטרף לחשיבה הפרקטית של @חד וחלק..

אפשר לפתוח פורום ייעודי.

הוא יכלול אשכול להצעות חכמת ההמונים על הדבר הבא שיש לקדם, עם אפשרות דירוג להצעות הטובות.

להצעה טובה יפתח אשכול עם כיוון הדיל המסתמן, למשל: חשבון טלפון, כמות דקות, מחיר סופי.
שם ניתן יהיה להירשם (ללא התחייבות) כמעוניין להצטרף. אפשר לבנות כטופס שיאסוף פרטים בצורה דיסקרטית. והקפצות עם תגובות באשכול כדי לקדם את זה אורגנית באתר.

אבל בסוף, צריך מנהל במשרה מלאה לפרויקט כזה, ויהיו עלויות תפעול פה ושם. מישהו שילך למו"מ בשם הציבור. חובה לחשוב על דרכי מימון, אולי משהו סמלי כמו שקל על כל מצטרף, מהציבור או מהחברה, בהתאם לדיל.

• הוסף לסימניות
אז צריך לפתוח סוג של פורום מאובטח שיהיה אפשר להעביר חשבונות ושמות מלאים בצורה מאובטחת
ושהכסף יעבור לאחראים
אני חושבת שזה רעיון שמאד יועיל לציבור שלנו
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לרעיון המהפכני הזה, כבר יש תקדים.

אי שם בקום המדינה, ישבו הפועלים ואמרו לעצמם למה שלא נתאגד, ובכח הציבור נוכל לקנות דברים בזול.

קוראים לזה:
הסתדרות!

מכירים קצת מה יצא עם זה?
מה שאני בא לומר, זה שבכל מקום שיש כסף יש אינטרסים, והחלשים תמיד ידפקו!

• הוסף לסימניות
לרעיון המהפכני הזה, כבר יש תקדים.

אי שם בקום המדינה, ישבו הפועלים ואמרו לעצמם למה שלא נתאגד, ובכח הציבור נוכל לקנות דברים בזול.

קוראים לזה:
הסתדרות!

מכירים קצת מה יצא עם זה?
מה שאני בא לומר, זה שבכל מקום שיש כסף יש אינטרסים, והחלשים תמיד ידפקו!
הסתדרות זה לא שם טומאה...
זה רעיון טוב שנבנה בצורה גרועה, אין סיבה שזה יקרה גם במיזם הזה, משום שאתה לא מתחייב לכלום, בשונה מההסתדרות שאם אתה מאוגד בה אתה מחויב לכל גחמותיהם.

• הוסף לסימניות
הסתדרות זה לא שם טומאה...
זה רעיון טוב שנבנה בצורה גרועה, אין סיבה שזה יקרה גם במיזם הזה, משום שאתה לא מתחייב לכלום, בשונה מההסתדרות שאם אתה מאוגד בה אתה מחויב לכל גחמותיהם.
ההסתדרות זה כן שם של טומאה
זה רעיון מרוסיה הסוציאליסטית
שמקימי המדינה האמינו בזה

אין את זה בארצות הברית
יש וועדי עובדים לכל חברה בנפרד

אבל למה שעובדי חברת החשמל יגנו על עובדי הנמל וההפך
הם מספיק חזקים כשעובדי חברת החשמל מגנים על עצמם
הם לא צריכים עזרה

ההסתדרות זה הרס הכלכלה החופשית למי שמאמין בכלכלה ליברלית-קפיטליסטית

כידוע שרוסיה הסוציאליסטית נפלה כבר
אבל ההסתדרות מוכיחה שבישראל היא עדיין חיה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איגוד עובדים/מועדון חברים

זה עובד מעולה בנושאי צרכנות, ראה ערך ארגון המורים.
וההטבות שאפשר להשיג הם מקבילות פחות או יותר לארגון הנ''ל ודומיו.
ולגבי ההסתדרות, זה גוף שהוקם לפני קום המדינה, ומאז הוא היה מושחת, הוא והמפלגה הפוליטית שלו שכבר דעכה.
עכ''פ אם האנשים בראש הארגון ידאגו לטובת עצמם ולאינטרסים שלהם, כל רעיון שתקים/תפעיל לא ילך.

• הוסף לסימניות
הרעיון לכשעצמו מבורך והלוואי ויצא לפועל אך כפי שכתבו התאגדויות שונות כבר הוכיחו עצמם ככר פורה לעסקנויות על חשבון הצרכן. עיין ערך ועדת ה... לענייני ...

צריך חשיבה מקורית כדי למנוע מבעלי אינטרסים להרוס דבר כ"כ טוב. (זה לא סותר שהעוסקים בצורכי ציבור באמונה יקבלו שכר על כך)

• הוסף לסימניות
כל כך נכון ואמן שכן יצא מזה משהו!
אבל לא הבנתי כל כך איך

פה לא כל כך ירצו לרשום שם מלא(לא אני לפחות)

ואני כן חושבת שאם פרוג (או לאו דווקא פשוט להם יש גישה למאות אלפים חרדים)
יקדמו את זה איך שהוא
זה יכול להגיע למאות אלפים
מה הפרוש?
מי שרוצה להנות מההנחות יצטרך להירשם להעצמה!
סתם כך אני פעול הרבה בקהילה שלי כדי שיהיו למחותנים הנחות לתקופת הנישואין והיום חניות רודפות אחרי שאני סגור איתם על בין 10%ל30% הנחה בחנותם
וכל זה כי הקהילה שאני מציג מונה כ4,000 משפחות בארץ שזה מספר אני פשוט מגיע עם נתונים

• הוסף לסימניות
קוראים לזה:
הסתדרות!
היי ההסתדרות זה בבסיסו נתינת כח לעובד מול מעסיק
ההסתדרות זה כן שם של טומאה
זה רעיון מרוסיה הסוציאליסטית
שמקימי המדינה האמינו בזה

אין את זה בארצות הברית
יש וועדי עובדים לכל חברה בנפרד
זה שבארה"ב אין את זה לא אומר שזה טמא...
בפועל בשנים שהוקמה ההסתדרות ברוסיה בארה"ב היו את מתפרות היזע ובקושי עזבו את העבדות
אז התגובה היא קצת אנכרוניסטית
הרעיון לכשעצמו מבורך והלוואי ויצא לפועל אך כפי שכתבו התאגדויות שונות כבר הוכיחו עצמם ככר פורה לעסקנויות על חשבון הצרכן. עיין ערך ועדת ה... לענייני ...
הפורום צריך להיות ארגון גג לכל מי שירצה להציע שירות לציבור
בלי קשר בין נותן השירות [בין אם הוא מתווך עסקאות או יבואן או יצרן]
לבין מנהל הפורום בעצמו

• הוסף לסימניות
היה פה כבר מיזם פעם בפרוג של קבוצת רכישה של מזרנים לחדר שינה שהתארגנה פה מפרוג, והמחירים שקיבלו היו מחירי רצפה.
אכן, האתר שלנו כבר הוביל בעבר מספר קבוצות רכישה משתלמות במיוחד, כגון עסקת המזרונים שצוינה, וכן קבוצת רכישה מדהימה לכיסא משרדי, שנמכר במחיר נמוך בפער משמעותי ביותר ועוד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה