דיון להפוך את "חכמת ההמונים" שלנו ל"כוח קנייה" אדיר. דעתכם?

• הוסף לסימניות
הרעיון הזה עלה בפרוג לראשונה כבר לפני 6 וחצי שנים, אבל אז זה לא כ"כ תפס, מענין למה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שהדרך הטובה ביותר היא פשוט לנסות!!!
צריך לחשוב על דבר אחד שפחות או יותר כולם מעוניינים באותו סוג מוצר ובדרך קבע להקים קובץ שאנשים יכתבו בו תעודת זהות (אולי אפשר שרק פותח הקובץ יוכל לראות את הנרשמים)
לדעתי ביטוח למשכנתא זה פחות או יותר מה שהרבה אנשים שיש דירה ברשותם צריכים וזה רעיון טוב..
אבל אפשר לעשות סקר בפרוג..
אם יש מתנדב שיודע להקים מערכת כלשהיא של רישום זה יכול להיות לתועלת הכלל..

• הוסף לסימניות
אדרבה, תעלו פה הודעות עם מוצרים לדוגמא, נבחר את העשרה המובילים, נעלה סקר בראש האשכול, והציבור יבחר מוצר בודד שעליו אפשר לנסות פיילוט.

כדאי מוצר עם דגם ספציפי, לא משהו כללי כמו 'רהיטים' או אפילו 'מיטות לחדר שינה', כי יש בהם המון משתנים.
למרות שאפשר בהחלט לעשות שת"פ עם חנות/מפעל/יבואן על אחוזי הנחה כללים.

איסוף הדאטה טכנית זה קל עם טופס פשוט.
צריך מישהו אחראי עם ניסון מוכח כדי לנהל את זה הלאה, למו"מ לתועלת הציבור.

• הוסף לסימניות
אני בעד ביטוח למשכנתא כיוון שזה מוצר די אחיד לכולם בלי שום העדפות אישיות
אבל אשמח לשמוע עוד רעיונות בפורום

• הוסף לסימניות
הייתי אומר דלק אבל זה מול גוף שמסובך להתנהל מולו בתור התחלה בלי גוף גדול מדי (עדיין)

• הוסף לסימניות
ביטוח למשכנתא זה הכי לא רלוונטי כי משתנה מאחד לשני לפי כמה פרמטרים
אולי בשלבים מאוחרים יותר
ובקשר לניהול של זה לכאורה אפשר פשוט לייצור הרשמה ע"י טופס חיצוני שלא מחייב חשיפה של שם המשתמש אלא רישום עם כתובת מייל או טלפון וגם לא יחייב דווקא משתמשים מפרוג
אפשר פשוט לעשות שרשור סיכום לדוגמא כך וכך אנשים מעונינים בכסא משרדי ואז יהיו כבר מספיק ספקים שמעצמם יציעו הצעות מחיר לזה זה אולי יצריך פרסום בהתחלה אבל אחר כך זה יכול לזרום כמעט לבד

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי - אולי להתחיל הפוך, לדבר עם ספק מסוים שמעוניין למכור מוצר בהוזלה משמעותית לכמות מסוימת... לכתוב מוצר והצעת מחיר, ואז לפתוח הרשמה....
המעוניינים ירשמו ונראה לאן נגיע...
(זה יכול להיות החל מכרטיסי זיכוי בחנויות מסוימות/ רשתות מזון / פלאפונים/ מוצר חשמלי טוב כמו מכונת כביסה / מזגן/ ריהוט ועוד

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש כמה נושאים
א. מוצרים - כמו דרימי. ושאר מוצרי חשמל שזה בעצם סוג של קבוצת רכישה. משהו מאוד פשוט. באים לחנות ואומרים לו אנחנו 100 איש רוצים לקנות את מוצר פלוני וכו'. - כי בעצם המוכר צריך אותך.
זה אפשר בשנייה להקים פורום או אתר [בAI] ולעשות הצבעה על מוצרים וכו'.
ב. להוזיל עלות מול חברות של ספקי גדולות - אני לא מאמין שזה ילך - כי יותר משהם צריכים אותך אתה צריך אותם.
אין מושג כזה קבוצת רכישה בחברות כאלה ולו רק מטעמי אפליה ומגזר [ע"ע אתר של סופרסל - וקשרי לקוחות במכבי..]
ג. הנחות על משכנתא מול הבנק וכדו' זה משהו מגוחך מאוד - כל לקוח שיש לו תנאים אחרים לגמרי. והתעסקות שונה. א"א לעשות מו"מ מול כמה בנקים לכל בנק יש כללים אחרים. אפשר לעשות את זה רק דרך יועץ משכנתאות. מה שכן אפשר לעשות למצוא פרייאר יועץ משכנתאות שיסכים לעבוד על הרבה תיקים ביחד ולעשות הנחה גדולה ואז הוא יכול לבוא לבנק ולומר להם יש לי כך וכך לקוחות אם תתנו לי ריבית איקס. רוב היועצים שונאים את זה. זה לא שווה להם את הכסף. והם שורפים את עצמם בבנקים אחרים בגלל זה. וזה עבודה מתישה מאוד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רק מנסה להבין יש כרטיסי אשראי לדוגמא מועדון המתנדבים שמקבלים 30 אגו' הנחה לליטר
למה שזה לא ילך כך

• הוסף לסימניות
כנ"ל עיינו ערך כרטיסי מועדון חבר למשרתי המילואים שמקבלים הנחות משמעותיות ברוב בתי העסק
הייטקזון
לא רואה סיבה שיהיה להם יותר כח מהציבור החרדי ואפילו מחלקו

• הוסף לסימניות
לאלו שכותבים מצלמה, אם מדובר על מצלמות קנון כמו G7 שקשות להשגה, לא זה הנושא פה. ברגע שמישהו ישיג סטוק למכירה, יקנו ממנו באותו יום גם אם יקח מחיר יקר.

צריך להתחיל עם מוצרים תחרותיים שכולנו משתמשים, מוצר בסיסי, שעולה כ500 ש"ח ומעלה, ואז לבחור דגם מומלץ ונפוץ שקיים אצל מספר משווקים, וכך יש לנו תמרון להתמקח על מחירים. יש תחרות.

רעיונות לדוגמא:
  • מקרר בלומברג (בדיוק קניתי עכשיו לאחר מאות המלצות בפרוג).
  • מגהץ קיטור טאפל.
  • מכשיר פלאפון נייד בדגם XYZ.
  • דלק.
  • פליימוביל.
  • כרטיס אשראי עם הנחות למגזר.
  • חשבון עו"ש בבנק.
  • פאה.
  • כובע.
  • ומנוי פרימיום בפרוג. אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה