• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

קמפיין התרמה להפוך חלום למציאות: גם לילדים המיוחדים מגיע לחייך!

• הוסף לסימניות
לכל ילד יש חלום. לפעמים זה לטוס בכדור פורח, לפעמים זה להיות כבאים ליום אחד, ולפעמים זה פשוט להרגיש – ולו לרגע – כמו כולם. עבור הילדים המופלאים של "שיח סוד", הדרך להגשמת החלום רצופה באתגרים שרובנו אפילו לא יכולים לדמיין.
הילדים הללו מתמודדים יום-יום, שעה-שעה, עם מגבלות פיזיות וקוגניטיביות. הגשמת חלום עבורם היא לא רק "כיף" – היא זריקת כוח אדירה, היא הכרה בערך העצמי שלהם, והיא מעניקה למשפחותיהם רגע של נחת ומרגוע בתוך שגרת הטיפולים המורכבת.
הזכות שלכם, האושר שלהם
בתרומה שלכם לפרויקט "הגשמת חלומות", אתם לא רק נותנים כסף; אתם הופכים לשותפים ליצירת רגעים של קדושה וחיוך ששווה עולם ומלואו.
"כל המקיים נפש אחת מישראל, כאילו קיים עולם מלא."
אפשר לתרום בעמדת נדרים פלוס באשראי או בלינק:
https://www.charidy.com/seeachsod/556729225
נ.ב. לפי פסיקת הרבנים מצווה לתרום מכספי מעשרות.

לתרומות באשראי 0556729225

• הוסף לסימניות
מכתב אישי שקיבלתי ממנהל לשכת המנכ"ל בשיח סוד

היום אני לא פונה אליכם רק מתוקף תפקידי, אלא כחבר.

אני רוצה לספר לכם על חבר קרוב מאוד שלי, שאותו אני מלווה אישית כבר 17 שנים – עוד הרבה לפני שזכיתי להצטרף למשפחת "שיח סוד".

קוראים לו חיים. הוא אדם מוכשר להפליא, מלא חיוניות, אך מתמודד עם מגבלה פיזית מורכבת. לאחרונה, במסגרת "קמפיין מגשימים" של שיח סוד, ביקשנו מכל החניכים להביע את חלומותיהם. כל המשאלות רוכזו ב"בנק החלומות" שלנו

חיים לומד במסגרת "עולמות ירושלים", והחלום הגדול שלו שהוא מבקש ממני כבר הרבה זמן שיוקם עבורו חדר מוזיקה מפואר ומונגש. מקום שבו יוכל לממש את הכישרון המוזיקלי שלו, לפרוט על צלילים ולהתגבר על המגבלות הפיזיות דרך היצירה. ב"קמפיין מגשימים" המטרה שלנו היא אחת: להעניק למקבלי השירות המיוחדים שלנו את הכוח להאמין שהשמיים הם לא הגבול. הבטחנו לעצמנו ששום חלום לא נשאר על הנייר. אני פונה אליכם מעומק הלב:

בואו ועזרו לי להגשים את החלום של חיים.

יחד, נהפוך את התקווה למציאות מוחשית.

לחצו כאן וקחו חלק בהגשמת החלום:

https://www.charidy.com/seeachsod/548433465

שיח סוד - כי השמיים הם לא הגבול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה