השקעות להפוך לימון ללימונדה - איך מזהים הזדמנויות עסקיות בקורונה?

• הוסף לסימניות
אחד הכללים בעסקים זה למצוא את ההזדמנויות בשעות משבר להזדמנות חדשה
למשל אהבתי את הרעיון של חברת smbit
שמציעה מרכזיה חינם לכל בית ספר/עסק שצריך לעבוד מהבית עקב הקורנה (וכמובן מוגבל ל4 חודשים)
וכן אני משער שאפשר למצוא עוד דברים כאלו.
לכן נראה לי שזה יהיה נושא טוב
שכל אחד יכתוב במה נראה לו הכי טוב להשקיע? איזה מניות שווה לקנות (זה הזמן הכי טוב להשקיע לדעתי, רק צריך זהירות)?
איך לעבור את המשבר הזה שכנראה נתחיל להרגיש בכיס במוקדם או במאוחר (לבעלי עסקים בעיקר)?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תפתחו מפעל לייצור מסכות
אם מנתחים את זה קצת
דווקא זה רעיון פחות טוב כי כבר יש הרבה מפעלים שעושים את זה כבר
אני חושב שיש רעיונות שיותר קלים שנמצאים בסביבה שלנו
(טוב כמובן שכל אחד והסביבה שלו, יש כאלו שאין להם הרבה מה לעשות)

• הוסף לסימניות
אז אני כתבתי את דעתי שלאנשים שלא יודעים לקרוא דוחות כספיים ושלא יודעים דברים על חברה מסוימת שאנשים אחרים לא יודעים, מומלץ לא לקנות מניות של שום חברה ספציפית אלא רק דרך מדד רחב, שככה אולי לא נרוויח מיליארדים [רק מיליונים] אבל גם הסיכון הוא ממש אפסי, בשונה מאשר בקניית מנייה של חברה ספציפית, שתמיד זה סיכון גדול יותר, ועכשיו הסיכון רק עלה.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הזמן של:
הפסיכולוגים.
הפסיכיאטרים.
וכל מביני הנפש למיניהם... :rolleyes:

* ''פוחדים מקורונה? בואו אליי...'':p

* למפרסמים מומלץ להוריד את האימוג'י מהטקסט;)

• הוסף לסימניות
אז אני כתבתי את דעתי שלאנשים שלא יודעים לקרוא דוחות כספיים ושלא יודעים דברים על חברה מסוימת שאנשים אחרים לא יודעים, מומלץ לא לקנות מניות של שום חברה ספציפית אלא רק דרך מדד רחב, שככה אולי לא נרוויח מיליארדים [רק מיליונים] אבל גם הסיכון הוא ממש אפסי, בשונה מאשר בקניית מנייה של חברה ספציפית, שתמיד זה סיכון גדול יותר, ועכשיו הסיכון רק עלה.

תודה על כל העיצות אני קוראת ונהנית מהם מאוד
אשמח לדוגמאות שלך למדד רחב

• הוסף לסימניות
תודה על כל העיצות אני קוראת ונהנית מהם מאוד
אשמח לדוגמאות שלך למדד רחב
מדד רחב שאני אוהבת למשל,
מדד S&P 500 שזה מדד שכולל בתוכו את 500 החברות הכי גדולות בארה"ב, שזה גם בערך 50% מהחברות הגדולות בעולם.

• הוסף לסימניות
אם יסגרו את בתי הספר-
שליח עד הבית (בהזמנה בטלפון או באינטרנט) עם תעסוקה וחומרי לימוד לילדים.

• הוסף לסימניות
לקנות זהב,
כולם מוכרים מניות וקונים זהב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון,
אבל עדיין בגרף רבעוני זה נראה שהוא הרבה יותר טוב
מלפני 3 חודשים.

(אני סתם כותבת, אין לי ידע מקצועי בנושא)
זהב.PNG

• הוסף לסימניות
היכן רוכשים?
רק הקדמה קצרה
לא מספיק לדעת איפה קונים, צריך לדעת בשביל זה עוד כמה דברים,
וכתבתי אותם במאמרים שלי
אם קראתם ואתם יודעים ומבינים היטב את מה שאתם עושים, אז הגיע הזמן לענות תשובה
היכן רוכשים?
בכל קיוסק. :p :cool:

וברצינות, אצל כל חבר בורסה.
מה שמומלץ אם זה סכום השקעה של פחות מ50,000 ש"ח אז דרך הבנק ולהתמקח קצת על העמלות, ואם זה סכום יותר גדול, אז עדיף דרך בית השקעות.
כמובן שיש הרבה דרכים לרכוש את מניות המדד, וגם בזה את צריכה לדעת מה בדיוק את רוצה לקנות.
[רק לשם דוגמה, כמו שיש הרבה סוגי במבה, וצריך לדעת איזה סוג ספציפי מעוניינים לקנות]

• הוסף לסימניות
למכור לבתים החרדיים טאבלטים חסומים שפתוחים רק לצפייה בשיעורי המחנכ/ת מרחוק. נדרים פלוס שכזה...

לקנות סטוקים של אלכוג'ל ומחטאי משטחים, ולעשות 'מכירה שכונתית' במחירים מופקעים.

להשכיר למבודדים מחשבים עם סרטים כשרים...

• הוסף לסימניות
סטארטפ 2020
בובה קורונה!
בובה בצורה ובצבע של הנגיף.
ולייצר אותה בסין כמובן :p

• הוסף לסימניות
למכור לבתים החרדיים טאבלטים חסומים שפתוחים רק לצפייה בשיעורי המחנכ/ת מרחוק. נדרים פלוס שכזה...

לקנות סטוקים של אלכוג'ל ומחטאי משטחים, ולעשות 'מכירה שכונתית' במחירים מופקעים.

להשכיר למבודדים מחשבים עם סרטים כשרים...
נראלי שהגבילו את מחירי האלכוג'ל

• הוסף לסימניות
שערים אוטומטיים עם תוכנה למניית אנשים ונעילה ברגע שעברו את המקסימום המאושר / המומלץ, עם חיווי לגבי כמות האנשים שנמצאת בפנים. (נראה לי טריוויאלי ממש לפיתוח ויכול לחסוך מצבים שבהם תור הממתינים צפוף בצורה שמגחיכה את האכיפה הקפדנית על אלו שנמצאים בפנים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה