להפוך מונו לסטריאו

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=72574

יש. אני מקוה שהצלחתי ליבא את הקישורית נכון, אם לא, תכנסי בפורום עריכת וידאו הפרדת ערוצי שמע. יש שם הדרכה הפוכה רק שעדיין לא הצלחתי לבצעה, אולי תצליחי להדריך אותי?

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה, זה אולי יהיה במקום ערוץ אחד של סאונד -2 ערוצים, אך בסופו של דבר מכיוון ששניהם אותו דבר , הסאונד נשמע במרכז הרמקולים, בדיוק אילו היה רק ערוץ אחד.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה לעשות את הסינכרון בשביל ה-multicam מתי שזה מפוצל. הייתי רוצה לאחד אותם לערוץ אחד של סטריאו.

• הוסף לסימניות
אה, את מתכוונת לאחד אותם לערוץ אחד, אך זה לא נקרא סטריאו, אלא פשוט 2 ערוצי סאונד שחוברו לאחד.
איך לנעול 2 ערוצי סאונד ביחד בפרימייר - אני מאמין שמומחי פרימייר יענו לך בקרוב.

• הוסף לסימניות
ראשית, ניתן לבחור את שני ערוצי השמע ובלחיצה על כפתור עכבר ימני לבחור בתפריט שיפתח ב-LINK או ב-GROUP, מה שיצמידם אחד לשני.
אם ישנו הכרח בדוקא להופכם לערוץ אחד ממש - אזי יש להשתמש בתוכנת SOUNDBOOTH, להכניס לתוכה את 2 הערוצים ולייצא אותם לאחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה