כללי להפוך סמל לויקטורי.....איך??????

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה להפוך סמל זה לויקטורי
להדפסת משי, או להטבעה

איך עושים את זה??????????

תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
שכחתי לצרף את הסמל

והנה היא לפניכם

קבצים מצורפים

• לוגו קשר איתן.pdf
    KB 64.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
איפה הסמל?

יש באילוסטריטור אפשרות של עקיבה חיה:
live trace
זה הופך תמונה לוקטור.

• הוסף לסימניות
אין מצב לעשות זאת עם מה שהעלית.

אגב: מי עיצב את הסמל?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לכולכם

א. האילוס' שלי לא עובד, ואפילו אם כן, אני לא יודע כמעט איך עובדים עם התוכנה הזאת.

ב. מה הסיבה שאי אפשר להפוך את זה בכדי לעשות הדפסת משי אם כי זה לא איכותי, אז יש לי את זה באיכותגבוהה על קובץ PSD

ג. מי עיצב את הלוגו,אין לי מושג

• הוסף לסימניות
לא מכיר את אילוסטרייטור
יש לי את תוכנת אינקסקייפ שם ניתן לערוך PDF (אגב גם כתב בעברית הוא ממיר לווקטורי לא גורף אומנם)
אין לי הרבה זיכרון במחשב (512 MB) אז כשניסיתי להעלות את הקובץ התוכנה קרסה (רוב הזיכרון הולך לטובת האפקטים במחשב) כך שאין לי לתת הוראות מדויקות
בכל אופן עד כמה שאני יודע אפשר להגדיר את זה כשאתה פותח את הקובץ עם התוכנה

• הוסף לסימניות
איך זה?
זה מה שיצא..

קבצים מצורפים

• לוגו%20קשר%20איתן[1].pdf
    KB 355 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יש עוד אפשרות שם אם תרצה..

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי

הדפסת משי מתבצעת בחלוקה לצבעים - כל צבע בנפרד לכן אין אפשרות להדפיס כזה דבר כי זה מליון צבעים,
אופציה נוספת להדפיס בסובלימציה.
על מה זה אמור להיות מודפס?

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד קשה ולעשות את זה.
אם רק רוצים לשלם.

• הוסף לסימניות
אפשר לעבוד קשה ולעשות את זה.
אם רק רוצים לשלם.

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות מודפס או צרוב על פלסטיק קשיח

שליט איזה עוד אופציות יש

• הוסף לסימניות
תלוי על מה את מדפיסה

ותלוי איזה כמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;376438:
בלעבוד קשה אני גם יודע איך עושים את זה
השאלה הוא איך אפשר בלי לעבוד קשה

איך אפשר להשיג הרבה בלי לעבוד קשה?
אני גם מחפש תשובה לשאלה הזו...
אם תמצא תשובה, עדכן אותי... :);)

• הוסף לסימניות
וכשתגלה איפה הלול של התרנגולות שמטילות ביצי זהב, אשמח לקבל הודעה באישי :)

• הוסף לסימניות
זה דפוס משי בצבע אחד?
אם כן חובה להפוך את זה לשחור לבן ואז להפוך לווקטורי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש דרך אחרת חוץ מלצייר את זה באילוסטריטור בעבודה ידנית. (תמיד אפשר כמובן לפנות למי שיצר את הסמל - לו יהיה יותר קל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה