להפוך ספר ילדים לסרט מצוייר האם שה אפשרי?

• הוסף לסימניות
בוודאי שזה אפשרי...
תלוי גם רמת האנמציאהשאת רוצה
אפשר שמספיק ויפה לבצע בפלאש
אפשר בתוכנה אחרת
לגבי מחיר אין לי כל כך ידע
אבל אם הדמויות כבר קימות ואת רק רוצה להזיז אותם עם רקעים בפלאש או משהוא כזה זה לא צריך להיות מדי יקר (שזה דבר אינדבדואלי כמובן....)

• הוסף לסימניות
עקרונית זה אפשרי. המחיר תלוי בפרמטרים שונים- אורך הסיפור, כמות הדמויות, איכות האנימציה וכו'
כפי הנראה זו עבודה של אלפי שקלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1348253:
עקרונית זה אפשרי. המחיר תלוי בפרמטרים שונים- אורך הסיפור, כמות הדמויות, איכות האנימציה וכו'
כפי הנראה זו עבודה של אלפי שקלים

אלפי שקלים?? למצגת משוכללת, אולי..
סרט מצויר איכותי אמור לעלות הון הון הון.

• הוסף לסימניות
זה עוד לפני עלויות הדיבוב בכלל... שכדאי להעריך אותן גם בכמה אלפים אם מדובר בסרט לא מאד מאד ארוך

• הוסף לסימניות
אפשרי ותלוי ברמה של המוצר, בכל אופן מתחיל להיות מדובר מעשרות אלפי שקלים.
(ואם כבר מדוברים יתכן ולעשות את זה מצוייר דרך תלת ממד יוריד לכם טיפונת בעלויות)

• הוסף לסימניות
ברור שאפשר להוציא מספר סרט מצויר ברמה של דיסני במאות אלפי דולרים, אבל אפשר להגיע לתוצאה מקסימה בסגנון מסוים שלא יעלה עשרות אלפי שקלים, לדוג הסרטון שהניק יו-יו העלה היום זו המחשה למוצר מתוק ביותר שלא נדרשים עבורו עשרות אלפי שקלים, תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1348739:
ברור שאפשר להוציא מספר סרט מצויר ברמה של דיסני במאות אלפי דולרים, אבל אפשר להגיע לתוצאה מקסימה בסגנון מסוים שלא יעלה עשרות אלפי שקלים, לדוג הסרטון שהניק יו-יו העלה היום זו המחשה למוצר מתוק ביותר שלא נדרשים עבורו עשרות אלפי שקלים, תקנו אותי אם אני טועה.

תמונות של ספר ילדים בלבד לא יספיק להגיע לרמה של הסרט שהוא העלה היום, ראית כמה פוזות שונות יש עבור כל צסאנה? צריך להוסיף המון ציורים

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים ולכל השולחים בפרטי.
אני לא נותנת את המייל שלי שתשלחו עבודות כי אני לא רוצה שתהיה לי הצפה
בעיקרון מדובר בפרוייקט שיצא עוד שנה
ולא רוצה שאנשים יבנו עליו כרגע.

אבל למי שיש אתר יכול לפרסמו כאן (עם העבודות שלו)
למה אותה אחת שמוציאה את הספר רוצה לראות..
(לה אין מיייל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה