להפוך שמות של קבצים לטקסט

• הוסף לסימניות
האם יש דרך כזו?
דהיינו שאם יש לי מספר קבצי פידיאף (לדוגמא) ואני רוצה שהשמות שלהם יהיו טקסט רגיל - יש מצב?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• העתקת שמות בלבד.mp4
    1.7 MB · צפיות: 22
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם יש דרך כזו?
דהיינו שאם יש לי מספר קבצי פידיאף (לדוגמא) ואני רוצה שהשמות שלהם יהיו טקסט רגיל - יש מצב?
ב CMD עם הפקודה dir וייצוא לקובץ
@תודה רבה הכין משהו דומה בעבר
אם תפרט יותר מה הנתיב / נתיבים, האם אתה רוצה את כל הקבצים בתיקייה או רק את ה PDF, והאם יש תתי תיקיות, אכין כזה קובץ אצווה בל"נ

• הוסף לסימניות
לחץ כאן להורדה
הוראות בסיסיות:
בחלון הראשון של ההתקנה בוחרים באנגלית
לאחר פתיחת התוכנה לחץ על כפתור "Add selection" ובחר את התיקייה בה הקבצים נמצאים
בכרטיסיית "Ouput" בחר לאיזה קובץ לייצא
בכרטיסיית "Layout" תחת "Output" בחר את מה יראו, לרשימה פשוטה השאר רק את "File rows"
בכרטיסיית "Columns" בחר אילו פרטים יוצגו, להצגת השמות בלבד בחר בפריטים מהרשימה בצד שמאל ולחץ על X והשאר את "Name"
כעת לחץ למעלה על כפתור "Export"

ראה כאן תוכנה בעברית:
https://www.prog.co.il/threads/תוכן-ענינים-מתוך-תיקיית-המסמכים-שירים.422002/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה