כללי להפוך תמונה לציור

• הוסף לסימניות
אחרי שהגעתי למסקנה ונזכרתי (בעזרת הפורום)
אז לתועלת כולם
להפוך את התמונה לגווני אפור, פילטר > סקיצה > עותק מכונת צילום
(filter > sketch > photocopy)
למה זה טוב? חכו תראו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;636543:
אחרי שהגעתי למסקנה ונזכרתי (בעזרת הפורום)
אז לתועלת כולם
להפוך את התמונה לגווני אפור, פילטר > סקיצה > עותק מכונת צילום
(filter > sketch > photocopy)
למה זה טוב? חכו תראו!

באיזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
כמובן פוטושופ (אפילו cs)

• הוסף לסימניות
לי יש מדריך אחר לפוטושופ.מה דעתכם?
איך ייצא יותר טוב בחריטה בלייזר:)

קבצים מצורפים

• m.jpg
    2.7 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קודם כל התמונה לא לשימוש חופשי! (זה בני)
דבר שני באפשרות הזו עדיף להשאיר את התמונה בגווני אפור בלבד. והאפשרות שאני עשיתי, החריטה תצא יותר מדויקת ופחות בלגן, (תקנו אם אני טועה!)

• הוסף לסימניות
אף חד לא עושה שימוש בתמונה שלך. זו הדוגמה שיש להראות לכם בשביל השוואה, התמונה הזאת קצת קשה להדגמה, בגלל הצל החלק השרוף שתמונה.
אני יכול להגדיר אצלי, עד כמה יראו את הפרטים או "לכלוכים" בתמונה.

• הוסף לסימניות
לא חשבתי רק הבהרתי!
מענין לנסות בלייזר כי נראה לי שבאפשרות שלך החולצה למשל תצא פחות עם עומק לעומת היד שזה בעצם לא נכון.

• הוסף לסימניות
הכהתי את החולצה והעלתי ערכים.

קבצים מצורפים

• IMG_3699 העתק 3.jpg
    1.3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מענין לנסות, מהי הדרך השנייה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה