עזרה להפוך תמונה לשחור לבן

• הוסף לסימניות
איך אפשר להפוך תמונה לחור לבן?
אין לי פוטושופ
מישהו יודע איך אפשר(אם)בפיקסלר או בכלים חינמיים אחרים

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לי למייל ואשנה לך בשמחה
את המייל באישי

• הוסף לסימניות
אפשר בפאוור פוינט
או בכלי הצגת התמונות בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
איך בפאוור פוינט?
מכניסים תמונה
לחצן ימני על התמונה, עיצוב תמונה
נפתח תפריט בצד שמאל. לוחצים על האייקון של התמונה
ב"רוויה" מזיזים את הסמן עד הסוף ימינה ל0%
לחצן ימני על התמונה, שמירה כתמונה.
upload_2019-6-18_14-57-39.png

• הוסף לסימניות
יותר מהר ופשוט - לוחצים על התמונה, > למעלה ישנה אפשרות של עיצוב אובייקט > צבע.

upload_2019-6-18_15-11-25.png

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך הופכים תמונה של פנים, לשחור לבן (עם אפור יותר טוב) שנראה כמו חותמת.

יעזור לי מאדד

סגנון הלוגו של יוסי הופמן מי שמכיר
(כמו שיש במכונת סילווט ששמים מדבקה על בלון)

משהוא שנפתח בנטפרי (גם עם תשלום)

וכד...

קבצים מצורפים

• דיוקן הופמן לוגו.png
    דיוקן הופמן לוגו.png
    KB 405.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יש לי אפשרות לעשות את זה
zjn89582 @ dcobe.com
המייל פעיל ב10 דקות הקרובות בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה