כללי להפוך PDF לJPG

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי מכיר דרך קלה להפוך PDF מרובה עמודים לקבצי JPG (כל עמוד - JPG)
יש לי מסמך יחסית גדול ואני מקווה שישנה דרך לעשות את זה באופן אוטומטי ולא ידני, עמוד-עמוד...

• הוסף לסימניות
מהאקרובט בעצמו - אך זה תמיד יצא לי באיכות לא מספיק טובה בלי שמצאתי היכן להגדיר זאת אחרת.

אני חושבת שהייתי פותחת את המסמך באינדזיין ומשם מייצאת הכל לג'פג.

• הוסף לסימניות
למה איכות לא טובה?

ששומרים יש בצד אפשרות Setting ושם אפשר להגדיר איך שרוצים

אגב, יש אפשרות לשמור רק דף אחד בתור ג'ייפג?, כשניסיתי פעם הוא ייצא לי את כל המסמך ולא מצאתי איפה להגדיר לו שייצא רק חלק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;735411:
למה איכות לא טובה?

אגב, יש אפשרות לשמור רק דף אחד בתור ג'ייפג?, כשניסיתי פעם הוא ייצא לי את כל המסמך ולא מצאתי איפה להגדיר לו שייצא רק חלק

אני במצב כזה עובד כמו בחלם, משכפל את הקובץ, מוחק את כל הדפים חוץ מהעמוד הרצוי, ושומר לJP.
נכון מסורבל?

• הוסף לסימניות
אקרובט פרופשנל (לא יודע האם גם ברידר).
ייצוא רגיל לג'יי-פג של מסמך מרובה עמודים יוצר סדרה של קבצים ממוספרים בתיקיית היעד.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
המרה מאקרובט היא קצת בעייתי ברזולוציה.
הכי קל ומהיר זה בעזרת אקשן המרה מPDF לJPG (מגיע בברירת מחדל של האקשנים בפוטשופ).

• הוסף לסימניות
אני פותח את זה באינדיזיין ושומר שם עלJPG

• הוסף לסימניות
אפשר גם בPDFCREAROR
לשנות שידפיס לJPG, ואת הרזולציה הרצויה
ולהדפיס אליו.

• הוסף לסימניות
אפשר גם בPDFCREAROR
ולהדפיס אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;735935:
אפשר גם בPDFCREAROR
ולהדפיס אליו.

אבל ג"כ, האיכות לא אי אי אי...

• הוסף לסימניות
תודה לכם, בדיוק היה לי את אותה שאלה ונתתם לי פתרון מעולה, אגב באדובי רידר בכלל אין ייצוא כך שאי אפשר לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;735944:
אבל ג"כ, האיכות לא אי אי אי...

תלוי איזה רזולציה קובעים.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם פוטושופ, מכיר?

• הוסף לסימניות
לוידע. נראה לי אפשר לפתוח בפוטושופ. להגדיר אם רוצים החלקה (לצפייה - לסמן, להדפסה - לא לסמן). להגדיר DPI, ולעשות אקשן על כל הקבצים שישמור.

מורכב, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;736534:
לוידע. נראה לי אפשר לפתוח בפוטושופ. להגדיר אם רוצים החלקה (לצפייה - לסמן, להדפסה - לא לסמן). להגדיר DPI, ולעשות אקשן על כל הקבצים שישמור.

מורכב, נכון?

לא הבנתי כלום..........:confused:(

לידיעתי PS פותח רק דף דף בנפרד.
לא כ"כ ריאלי.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;736428:
יש תוכנה בשם פוטושופ, מכיר?

פוטושופ טוב בשביל קובץ עם דף אחד אם צריך הרבה תמונות אקרובט פרו זה הכי טוב כמו שכתבו כאן.

פורים שמח
מקוה שלא יערכו לי את ההודעה בערבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה