כללי להפסיק עם השלום עכשיו.

• הוסף לסימניות
להפסיק = נוסח קריאייטיב

קבצים מצורפים

• שלום.PNG
    KB 28.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכון! אבל,
פה בפורום סבבה,
מישהו אחר שרואה לא יבין נכון את הענין ויכול לגרום לפרובוקציה מסויימת.

• הוסף לסימניות
זה לא משפט, זו מילה.
"אתם מבינים את המלה הזאת"? "גם הם לא מבינים את המלה הזאת".

פארק, אין שום פרובוקציה בלהיות ריאליים.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח זה שהטקסט נכון בכל מילה!

• הוסף לסימניות
מה שהכי מצא חן בעיני זה כותרת הנושא - להפסיק עם ה'שלום עכשיו'

• הוסף לסימניות
כנ"ל "מילה" ולא "משפט".
מצוין, אולי היה עדיף לעצב את יותר צבעוני ומעניין.

• הוסף לסימניות
דוד מרדכ תראה את הכותרת/הקראייטיב ולא העיצוב!

• הוסף לסימניות
מסר פשוט מוגש בצורה מסובכת בתוספת שגיאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;459400:
זה לא משפט, זו מילה.

ידידי לא הבנת אותי נכון!
כל מילה בהודעה בסלע אני מאמין שהערבים לא רוצים שלום וכל הנסיונות יכשלו!

מה שכוונתי היתה היא שיש צד שלישי שיכול לראות את המודעה ולחשוב שאתה נגד המושג שלום ולא שאתה יודע שזה פשוט לא ריאלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;459421:
ידידי לא הבנת אותי נכון!
כל מילה בהודעה בסלע אני מאמין שהערבים לא רוצים שלום וכל הנסיונות יכשלו!

מה שכוונתי היתה היא שיש צד שלישי שיכול לראות את המודעה ולחשוב שאתה נגד המושג שלום ולא שאתה יודע שזה פשוט לא ריאלי.

אין לנו אחריות על אנשים עם קשיי הבנה.
מהמודעה מובן לחלוטין מי באמת נגד שלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;459424:
אין לנו אחריות על אנשים עם קשיי הבנה.
מהמודעה מובן לחלוטין מי באמת נגד שלום

א. מה לעשות היום יש צורך להזהר מהרבה קשי הבנה בטעות ובמתכוון.
ב. משפט כמו אמרו שלום לשלום, קצת בעייתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;459400:
זה לא משפט, זו מילה.

כנ"ל 'מילה' אשר צירוף אותיותיה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gutman09;461572:
כנ"ל 'מילה' אשר צירוף אותיותיה..
אל תהיה צמוד כל כך לכללים של האקדמיה... עדיף לכתוב כאן מלה, למען יהיה הבדל בין מלה למילה, ובטוח לא יהיה מי שיטעה ויקרא זאת באופן אחר (אם לא ילד או עולה חדש שהוא גם בור ועם הארץ).

• הוסף לסימניות
איזה אומץ... להגיד את האמת ככה בפרצוף. מה אתה הולך לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
מכתב מחוסיין אל חוסיין.
אנא חוסיין אבו וכו' מן הכפר עור א-תחתא שליד רמות כותב לך אדוני הפרזידנט מיסטר חוסיין אובאמה, כמה מילות כדי שתתחיל להבין עם מי ועל מה יש לך עסק שם בריאת אל מותאחידה, סליחה, אמריקה.
מן פה והלאה המתרגם הישראלי עשה עריכה קטנה, חלק מהמילים אנא לא מבין אבל זה מה אני לכתוף.
תבין אדוני הנשיא, אתה מתעסק שם עם האנשים הלא רלונטיים. אבו מאזן הוא סוס מת, או לכל היותר מריונטה דוממת של ציבור פוליטקאים מושחת עד היסוד, נהנתן שחי חיי עושר מכספים שהוא מצליח לסחוט מכל העולם, ומפת לחמנו.
אותם לא מעניין למשל שלי יש 9 ילדים שאני צריך להביא להם אוכל הביתה. כשהם מחליטים על שביתה, אני יודע שבימים האלה יהיה לי בלגן בבית, אין אוכל. אותי ואת החברים בכפר ממש, אבל ממש לא מעניינים גבולות הקבע, וזכות השיבה שתציף את אזורנו בעוד עשרות אלפי פיות רעבים המשחרים לעבודה.
אצלנו בכפר, רוב הפרנסה מגיעה מעבודות בניה, ומעסבודה במפעלים ישראלים שהם מעבר לקו הירוק. חלק הם "פועלים שחורים" חלק הם אמנים של ממש, ריצוף וטייח. אני חייב להגיד לך בשקט את מה שאני רוצה לצעוק בקול גדול: די עם ההקפאה בשטחים! אין לנו אוכל! אבו מאזן המובל, גם גוזר חרם כלכלי על תוצרת ישראל מהשטחים כשהוא לא לוקח בחשבון שבשורה התחתונה אנחנו מפסידים הרבה יותר, כי הוא פשוט גוזר עלינו הפועלים של אותם מפעלים, רעב.
הגיע הזמן לקום ולומר בקול: די עם חלומות השלום שלך שנובעים מהצורך להיכנס להיסטוריה כעושה שלום, והישראלים שצריכים דחוף שלום כדי לספק את יצר הנהנתנות של "לנגב חומוס אצלנו בכפר", ולהתחיל להיישיר מבט לאמת: לא רוצים שלום כזה. הוא לא טוב, לא לנו ולא לכם!
נכון, אבו מאזן יצטרך להתרגל לחיים פשוטים יותר, דמעות התנין שלו ושל ראשי החמאס שמחזיקות את ה"מאבק" בגרון ניחר מעל מי השלום השוצפים באזורינו לא יפעלו את פעולתם הרגילה של הזרמת מליונים לכיסם הפרטי, אבל לנו רוב תושבי פלשתינה, זה לא כל כך משנה. אנוחנו רוצים חיים רגילים, חיים בהם אפשר לרכוש בחנויות מה שרוצים, חיים בהם תיירים מכל העולם באים לאיזור ומכניסים כסף, חיים בהןם אנחנו יוצאים לעבודה בבוקר, עושים יומית וחוזרים הביתה עם אוכל. זה הכל.
אנחנו שכנים. נכון. רוצים יחסי שכנות טובים. לא חומוס, לא להתערבב ולא פוליטיקה. תנו לנו לחיות, אל תפריעו לנו, לא נפריע לכם.​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה