כללי להפקה פירסומית

• הוסף לסימניות
המודעה יצאה כבר לפירסום ב'משפחה' של השבת הקרובה
אך מענין לשמוע חו"ד.

תודה!

קבצים מצורפים

• הפקה-01.jpg
    1.8 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מהמם!
ראיתי את זה גם בעיתון וזה יצא ממש יפה ומרשים!!
ואם תרצי גם הערות... בטיפוגרפיה תבדקי אם לא יותר טוב יישור אמצע, או שתסדרי את הריווחים בצורה מושלמת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י showshana;646892:
מהמם!
ראיתי את זה גם בעיתון וזה יצא ממש יפה ומרשים!!
ואם תרצי גם הערות... בטיפוגרפיה תבדקי אם לא יותר טוב יישור אמצע, או שתסדרי את הריווחים בצורה מושלמת...

אוי, אני אוהבת!
אהבתי במיוחד לבת שלי את השמלה שחור קרם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;646899:
אוי, אני אוהבת!

הי זה לנשים ונערות..לא מתאים לחמודה שלך :)

• הוסף לסימניות
אהבתי.
במיוחד את החלק של חלקי האקססורייז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;646899:
אוי, אני אוהבת!

סליחה על הסטת הנושא: אבל זה בדיוק הקטע באופנה היום שילדה בת שנה יכולה ללבוש סט יחד עם סבתה ואף אחד לא יראה בזה בעיה, כך בנעליים וכל השאר...

ואם כבר כתבתי תגובה- אז המודעה ממש ממש מושכת... ומגרה... ומעוצבת יפה!

• הוסף לסימניות
מעוצב בטוב טעם,
צבעים נעימים לעין ונותנים תחושה סתווית,
עשי חיל

• הוסף לסימניות
[מודעה מאוד יפה
אני אוהבת את העבודות שלך, מעניינות ומושכות.

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד מקורי ויפה. (למה בחרת בניק 'סתם'???)
שימי לב יש פסיק מיותר בסוף אחת הפסקאות. אולי תנסי ליישר לימין את כל הטקסטים? הפונט גם כך מרובע כך שזה יהיה מאוזן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה