כללי להפריד שכבה משכבות

• הוסף לסימניות
אם אפשר להזכיר לי איך עושה שיטת שילוב על שכבה מסוימת מבלי שתשפיע לי על שאר השכבות שמתחתיה?

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
פוטושופ

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לנתיב מסכה?

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח גם תיקייה חדשה ולעבוד בתוכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;834777:
אם אפשר להזכיר לי איך עושה שיטת שילוב על שכבה מסוימת מבלי שתשפיע לי על שאר השכבות שמתחתיה?

כל מטרת השילוב זה לשלב עם שכבות אחרות... מה בעצם אתה רוצה לעשות?

מ"מ כדי להפריד שכבה מהמסך ולשמור בנפרד, עמוד עליה, כפתור ימני, המר לאוביקט חכם.
לחץ עליו פעמים, לעריכה שלו. יפתח כקובץ נפרד.
שמור בשם.
חזור למקור, בטל.

אולי יש דרך קצרה יותר, אך זה מה שעולה במוחי הקודח כעת באישו ליל...
(כעת נזכרתי: פשוט פתח מסמך חדש וגרור אליו את השכבה...)

• הוסף לסימניות
ואווו אתם מסבכים עניניים!!!!
אם רוצים ליצור שכבה עם מילוי אפקט, צבע ולשנות למשל את שיטת השילוב לcolor כך שמשפיעה על השכבות שמתחת, ולא רוצים שכל השכבות שמתחת יושפעו אלא רק שכבה ספצפית ניתן:
א. להניח את שתיהם בתקיה אחת בחלון השכבות (אני לא בטוחה לגבי זה ב100% והפוטו שופ שלי סגור כרגע...)
ב. השכבה העליונה תהיה בחורה-כחולה לעמוד על הקו שבין שתי השכבות כאשר לחצן האלט לחוץ. סמן העכבר נהפך לדלי. ללחוץ עליו וכרגע השכבות מקושרות בינהם, כך שהשכבה העליונה משפיעה רק על מה שמצויר בתחתונה....
מקוה שהובנתי....

• הוסף לסימניות
אל תסתבכ/י MND כתב/ה הכי קצר- זו התשובה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה