- הוסף לסימניות
אולי חכמי הפורום יחכימו אותי
בהרבה אשכולות על הקורונה ישנם ניקים שכותבים "בבחירות הבאות לא אצביע כי.... הנציגים שלנו לא פעלו כמו שצריך בקורונה ולא מנעו את הסגרים והסגר בחנוכה" וכו' וכו'
לא נכנסת לשמות של חברי הכנסת ואיך פעלו בתקופת הקורונה, כי גם לי הפריעו הרבה דברים
אבל אני מנסה להבין את אלה שלא ילכו להצביע
את מי תדפקו?
את הבחורים? שיתגייסו לצבא?
את אברכי הכולל? שיצטרכו לצאת לעבוד?
את קצבאות הילדים? שיקוזזו
את הבטחת ההכנסה לאלפי משפחות בני תורה?
את עצמך, ילדיך, הוריך, משפחתך?
הזיכרון שלכם באמת קצר? שאתם לא זוכרים מה קרה כאשר היו כמה חכמים כמוכם שחשבו שהם לא מצביעים ודופקים את הנציגים, במקום להבין שהם דופקים את עצמם ואת כלל הציבור החרדי
אתם באמת רוצים שוב את התקופה שיאיר לפיד היה בממשלה וקיצץ והרע לכל מה שקשור לדת ולציבור החרדי
לא מובן מדוע הציבור חושב שהנציגים שלנו נמצאים בכנסת רק בשביל למנוע סגרים
ולהזכירכם הציבור החרדי בשונה מהציבור הכללי, לא מצביע למי שהוא מעריך ואוהב אלא למי שגדו"י אומרים להצביע
כי להם יש את הראיה הרחבה והחכמה לעתיד שלנו ושל ילדינו
בהרבה אשכולות על הקורונה ישנם ניקים שכותבים "בבחירות הבאות לא אצביע כי.... הנציגים שלנו לא פעלו כמו שצריך בקורונה ולא מנעו את הסגרים והסגר בחנוכה" וכו' וכו'
לא נכנסת לשמות של חברי הכנסת ואיך פעלו בתקופת הקורונה, כי גם לי הפריעו הרבה דברים
אבל אני מנסה להבין את אלה שלא ילכו להצביע
את מי תדפקו?
את הבחורים? שיתגייסו לצבא?
את אברכי הכולל? שיצטרכו לצאת לעבוד?
את קצבאות הילדים? שיקוזזו
את הבטחת ההכנסה לאלפי משפחות בני תורה?
את עצמך, ילדיך, הוריך, משפחתך?
הזיכרון שלכם באמת קצר? שאתם לא זוכרים מה קרה כאשר היו כמה חכמים כמוכם שחשבו שהם לא מצביעים ודופקים את הנציגים, במקום להבין שהם דופקים את עצמם ואת כלל הציבור החרדי
אתם באמת רוצים שוב את התקופה שיאיר לפיד היה בממשלה וקיצץ והרע לכל מה שקשור לדת ולציבור החרדי
לא מובן מדוע הציבור חושב שהנציגים שלנו נמצאים בכנסת רק בשביל למנוע סגרים
ולהזכירכם הציבור החרדי בשונה מהציבור הכללי, לא מצביע למי שהוא מעריך ואוהב אלא למי שגדו"י אומרים להצביע
כי להם יש את הראיה הרחבה והחכמה לעתיד שלנו ושל ילדינו
הנושאים החמים