- הוסף לסימניות
כל אחד צריך לקחת על אחריותו לבדוק את המקום תמונות או לשלוח משהולא הבנתי מה לשון הרע פה?
צריך לכתוב מה שיש בדיוק בצימר,מה נכון כמו בפרסום ומה לא
לשון הרע זה לספר דבר רע פה אתה מספר מה שקיים
כל אחד צריך לקחת על אחריותו לבדוק את המקום תמונות או לשלוח משהולא הבנתי מה לשון הרע פה?
צריך לכתוב מה שיש בדיוק בצימר,מה נכון כמו בפרסום ומה לא
לשון הרע זה לספר דבר רע פה אתה מספר מה שקיים
ה'השחתה' נעשתה לא ליד הילדיםבכל אופן,
לא הייתי משחיתה ככה את המידות שלי...
הם את שלהם עשו, ויקבלו על זה, אם לא בעוה"ז אז בעוה"ב,
לא בגלל זה אני יהרוס את מה שבניתי לי.
וכן,
גם אני נפלתי בפח,
והמליצו ממש, ושלחו תמונות, והייתי מאוכזבת עד דמעות,
רציתי לברוח...
לא האמנתי שהגעתי למקום כזה...
(אחרי כל הארגונים עם הילדים ומטפלת, והעבודה ונסיעה לצפון ו... ו....)
היה ממש מבאס...
אבל עד כאן!
לא מוכרת את המידות שלי על שום הון שבעולם!!!
כשיעקצו אותך ב 20000 ש"חמה שנקרא:
נקמה........
כשיעקצו אותי בהרבה פחות אולי אני לא אשלוט במידותי ואנקום, ואז מה? אז בגלל שאני אכשל זה כבר לא לאו דאורייתא?כשיעקצו אותך ב 20000 ש"ח
נראה איך תנקמי
לא שאני בא להכשיר את המעשה
אבל אי אפשר לדון אחרים עד שתגיע למקומם
לשהות 3 ימים בצימרים ששילמת עליהם ממש יקר
ולקבל שירות והרגשה של שבת חתן בפנימיה לנושרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים