להציל את החצאית

• הוסף לסימניות
יש למשהו רעיון איך מורידים כתמי דבק ביג מחצאית שחורה או שצריך לזרוק אותה לפח???

• הוסף לסימניות
תנסו לגהץ את הכתם על נייר אפיה - להניח את הנייר על הכתם ואז לגהץ, בצורה כזו הדבק נמס ועובק מהחצאית לנייר.
זה פועל בכל מיני כתמים אז שווה לנסות גם כאן.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תנסי עם מסיר שומנים קר- לרסס לכמה דקות ומיד אח"כ לשפשף.והכל עם כפפות כמובן!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם אין לך מה להפסיד תכבסי את החצאית ב90 מעלות.
לי היה 2 חצאיות בסיס שחורות של הילדות שלי שנהרסו מדבק ביג, כנסיון אחרון הכנסתי את זה למכונה ב90 מעלות וזה יצא כמו חדש. זה נמס כתוצאה מהחום...

• הוסף לסימניות
אפשר לשפשף בעדינות עם מעט אציטון (נסי קודם במקום נסתר)

• הוסף לסימניות
k300 לרסס, לחכות, לגרד/לכבס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;920867:
אם אין לך מה להפסיד תכבסי את החצאית ב90 מעלות.
לי היה 2 חצאיות בסיס שחורות של הילדות שלי שנהרסו מדבק ביג, כנסיון אחרון הכנסתי את זה למכונה ב90 מעלות וזה יצא כמו חדש. זה נמס כתוצאה מהחום...
זה לא עזר הכתמים האדימו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה