להציל את ה u.s.b

• הוסף לסימניות
ככל הנראה הכנסתי את היו אס בי שלי לתוך מחשב בעייתי.
היו אס בי היה מלא בחומר ופתאום הוא מראה שהוא ריק.
החומר עדיין נמצא בפנים. אני רואה שאין כמעט מקום פנוי, וגם כשאני מנסה לשמור מחדש מצגת באותו שם של מצגת שקיימת לי על היו אס בי, אין לי אפשרות לשמור בשם זהה, כי המצגת כביכול כבר קיימת בפנים.
כשניסיתי יו אס בי אחר, גם בו נוצרה אותה בעיה בדיוק.
איך אפשר לחלץ את החומר שמתחבא בפנים?
תודה מראש לכל מי שינסה לעזור, ובפרט למי שיצליח. אין לי גיבוי לחומר ששם...

• הוסף לסימניות
חפוש ארוך בפורום, כמה נסיונות כושלים ו... הכל חזר!
תודה לכל מי שבזכותם אני הולכת לישון רגוע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאה;1354625:
חפוש ארוך בפורום, כמה נסיונות כושלים ו... הכל חזר!
תודה לכל מי שבזכותם אני הולכת לישון רגוע...

איך, אפשר לשתף?

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי אולי רק דומה ואשמח לכל עזרה
הusb שלי לא מופיע בזמן שאני פותחת את המחשב שלי, אבל לאחר שאני מוציאה אותו מהחיבור,
מופיע לי כיתוב שיש צורך לאתחל אותו, ז.א. שכל החומר שבו יימחק וזו ממש לא אפשרות כי יש לי שם המון המון חומר חשוב ללא גיבוי נוסף, (זה קרה בדיוק כשרציתי להתחיל לגבות אותו), ועכשיו זה מאד דחוף לי,
יש מצב של עזרה?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה