להציל יהודי מעונש מוות ודאי. כנסו להציל חיים באמת!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ב"ה!

ארגון אל"ף הפועל בפלורידה פתח בקמפיין להצלתו של מרטין גרוסמן, נידון למוות. מרטין - או מיכאל יחיאל בשמו היהודי - ממתין לביצוע גזר דינו בכלא הפדראלי של מדינת פלורידה.
נכון לעכשיו, המושל יכול להעניק לו חנינה ואת חייו בחזרה וכדי לדחוף אותו לצעד הזה, החלו בגיוס מאות אלפי חתימות במסגרת עצומה לחון אותו.

הרב עזרא שוחט, ראש ישיבת "אור אלחנן - חב"ד" בקליפורניה, פסק שמותר לחלל את השבת על מנת להצילו.
אנא קחו דקה מזמנכם ותוסיפו חתימה לעצומה, צרפו את רשימת התפוצה וסייעו ליהודי לחיות.
אם לא נצליח חלילה, גזר הדין יצא לפועל בב' אדר בשעה שש בבוקר.
להצטרפות לעצומה, לחצו כאן
אנא שלחו אימייל זה לכל אחד שיכול לחתום
העצומה קוראת להעניק לפושע מאסר עולם, במקום מוות!
אנא תקשיבו ללב היהודי שלכם, יש לכם מצוה נדירה אולי אפילו פעם בחיים, להציל יהודי מעונש מוות.

• הוסף לסימניות
על מה הוא נידון למוות?

• הוסף לסימניות
לפני 25 שנה, בעודו נער, הוא היה עבריין שנשפט בבית משפט לנוער, ונידון למאסר על תנאי.
בזמן שהיה "על תנאי" שדד חנות נשק עם עוד חבר, ויצא ליער לצוד חיות בנשק הגנוב.
פקחית יער שהעברה שם איימה עליו שיניח את הנשק, ושהוא עלול להכנס לכלא מיד.
היא איימה עליו בנשקה, הוא חטף לה את האדח וירה בה.
הוא נשפט למוות על רצח שוטרת בתפקיד בגיל 19,
זה היה לפני 25 שנה, ומאז הוא בכלא, כנידון למוות.
כל מי שבא איתו במגע אמר שהוא השתנה,
שמעשיו בנערותו הם לא אינדיקציה לאדם שהוא עכשיו, וללא ספק הוא אינו מזיק עוד לחברה.

• הוסף לסימניות
הנתיבים לא בעלי זכות חתימה.
יש מצב לסדר לנו אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
איזה סיפור...
יש משהו שיסביר מה עושים אלו שלא יודעים אנגלית??? איפה חותמים???

• הוסף לסימניות
אחחח.. הלב היהודי. אט אט הרשימה מתמלאת מיהודים מכל קצוות העולם.
כשפתחתי כאן את ההודעה לאחר שקבלתי אימייל נרגש מיהודי חשוב, נרשמתי שם (המספר שלי 6023).

כעת נכנסתי, נוספו רק עוד כמאתיים חתימות...

"כל המציל נפש אחת מישראל" וכו', כאן זה באמת, זה לא מליצה, ולא בכאילו...

תנסו בכל מחיר לחתום, בידנו להציל יהודי מעונש מוות.
מי שעדיין לא חתם, אפשר לחתום עדיין.

מרגש איך הרשימה מתמלאת במהירות..

• הוסף לסימניות
מה הכתובת? - לבקשת פתיחה מנתיב.

• הוסף לסימניות
חצי שעה אחריך, אני כבר 6,260 . הוספתי שם משהו באנגלית קלוקלת.

• הוסף לסימניות
תוספת לסיפור
זה פשוט מאוד ארוך ובאנגלית, לא קראתי ממש הכל -
- הוא מאוד מתחרט על מה שעשה, וכואב לו שפגע באשה ובמשפחתה

- כבר 15 שנה הוא נמצא בקשר הדוק עם רב מארגון "אלף" לשיקום אסירים יהודיים

- מדובר בבחור עם ילדות קשה, שהיה מוזנח משום שאביו היה חולה מאוד ולא תפקד. ככל הנראה (עד כמה שהצלחתי להבין מכל המונחים המקצועיים שם) סבל גם מהפרעות נפשיות, ונהג לקחת סמים שונים וכן היה על תרופות פסיכוטיות חזקות בעת המעשה.
למרות זאת הרשיעו אותו על "רצח בכוונה תחילה" למרות שלא היה שם משהו מתוכנן אלא מעשה לגמרי אימפולסיבי, בעודו לא לגמרי מודע למעשיו בגלל הסמים הקשים שלקח.

- בכל שנות מאסרו היה דוגמה ומופת מבחינת התנהגות, ומעולם לא חזר להתנהגויות המופרעות שלו כנער.

• הוסף לסימניות
אולי משהו יכול להסביר לי איפה חותמים ואיך???

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי למה אחרי שחתמתי לחון את גרוסמן אני מקבלת הודעה במייל שלי שגם הצטרפתי למחאה נגד הריגת זאבים באלסקה ועוד איזה משהו לא ברור? כשניסיתי להקליק על משהו שנראה כמו "הסירו אותי מהרשימה" - "רימון" לא איפשר לי. מה זה צריך להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;357845:
מישהו יכול להסביר לי למה אחרי שחתמתי לחון את גרוסמן אני מקבלת הודעה במייל שלי שגם הצטרפתי למחאה נגד הריגת זאבים באלסקה ועוד איזה משהו לא ברור? כשניסיתי להקליק על משהו שנראה כמו "הסירו אותי מהרשימה" - "רימון" לא איפשר לי. מה זה צריך להיות?

פשוט מאד: בשלב 2 של החתימה על העצומה (שלב האישור ואימות הפרטים) - בטלו את ה-V מהתיבה בתחתית העמוד.

קבצים מצורפים

• טופס.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נתיב פתחו את הכתובת כברירת מחדל לימים הקרובים. יש לצאת ולהיכנס שוב לשם עדכון הפתיחה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שנתיב אשרו רק את הדף הראשון?
אני לא מצליחה לעבור לשלב השני. (יש כאן מישהו מנתיב?!...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה