--להרגיש בעננים--

• הוסף לסימניות
למרות שהיד נקטעה- אהבתי,
מה אומרים, מאד מפריע??

• הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל,
יותר מפריע לי הלחיצה החזקה על הבטן
חוץ מזה, תמונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
איזה מותק..!!
תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפייפיה.
רק שהשמיים לא נראים אמיתי..
או שסתם היה יום יפה במיוחד;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל הורוביץ;n4968545:
תמונה יפייפיה.
רק שהשמיים לא נראים אמיתי..
או שסתם היה יום יפה במיוחד;)

תודה,
באמת היה אז יום יפה, ב"ה
השמים היו ככה ,
לי נשאר רק לחזק אותם טיפונת ב-levels

• הוסף לסימניות
אהבתי. לי לא מפריע היד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עריכה נהדרת;n4968271:
לא צלמת, אבל,
יותר מפריע לי הלחיצה החזקה על הבטן
חוץ מזה, תמונה מדהימה.

תודה!!!
הערה נכונה:(

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד!
לא חושבת שהיד הקטועה מפריעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Gilike;n4968720:
תודה,
באמת היה אז יום יפה, ב"ה
השמים היו ככה ,
לי נשאר רק לחזק אותם טיפונת ב-levels

אז אם ככה מושלםםם

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!!! תינוקת חיננית וחיתוך מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה