דרוש מידע להרשים את אמא ואת השוויגער

אני מכינה ארוחת בוקר סופר מפנקת עם בייגלים ממולאים, סלט חסה עם מלא דברים טובים ושוקו בבקבוק.

אני סידרתי במגש שקוף בצורה אסטטית כל מיני ירקות בייבי + גבינה מיני, קוטג' מיני ועוד וכתבתי משלוח קטן להביע אהבה\הערכה ענקית
איפה יש ירקות בייבי?
כי ברב הסופרים אין כ"כ חוץ מעגבניות שרי...

אני הכנתי סלט חלומי טעים ומנה אחרונה וופל בלגי עם הרבה שוקולד לבחירה
יצא טעים מאד מאד

יש לי רעיון אומנם כבר ישן
אבל השתמשתי איתו פעמים רבות וכל מי שקיבל את זה נהנה מהרעיון וגם מהמוצרים עצמם
לוקחים בקבוק קולה ושוקולדים בצורת הלב
ומביאים עם מכתב מכל - הלב (מקולהלב)
בהצלחה
מזכיר לי משפט יפה
קול קורא התרנגול קומו לעבודת הבורא - ר"ת קוקה קולה....
מתאים למשלוח עם קוקה קולה.....

אני מחפשת בירושלים- מישהי יודעת אולי?
יש בגשר של קניון רמות דוכן ירקות, לא יודעת אם כל שבוע אבל ראיתי כמה פעמים כאלו ירקות מיני שם
זה בסוף שבוע הדוכן של הירקות שם, רביעי חמישי שישי נראה לי

אני מחפשת בירושלים- מישהי יודעת אולי?

יש בגשר של קניון רמות דוכן ירקות, לא יודעת אם כל שבוע אבל ראיתי כמה פעמים כאלו ירקות מיני שם
זה בסוף שבוע הדוכן של הירקות שם, רביעי חמישי שישי נראה לי

בבני ברק- בשוק העיר רח' כהנמן בערך מול קוקה קולה
גם בשוק העיר בירושלים
ממשיכים בגשר הנ"ל לכיוון הקניון ויורדים קומה.

גם בשוק העיר בירושלים
ממשיכים בגשר הנ"ל לכיוון הקניון ויורדים קומה.
אני רוצה לעשות לחמותי מגש פירות השאלה איפה אפשר לקנות בירושלים פירות שווים
מעבר לתפוח ובננה...

כגון קיווי אננס קרמבולה מלון אבטיח וכו

מעבר לתפוח ובננה...

יש באושר עד, הרבה פעמים

משלוח מנות מושקע קצת יקר, אבל יצא מדהים ערכי ומיוחד:
לקחתי את הלוגו של קוטג' תנובה ועליו רשמתי את הסלוגן של "הכי בבית בעולם"
היינו נשואים טריים של ממש כמה חודשים אחרי החתונה עם תחושה מאד של הכרת הטוב להורים, כשמתחתנים זה מתעצם.. קניתי המון מוצרי חלב של תנובה מפנקים+קופסא מעץ שמצאתי במקס סטוק וכתבתי ברכה ברעיון של ברכת הבית.
היה מרגש, מרשים, שימושי נשאר להם המון מוצרים לעוד איזה שבוע במקום עוד שוקולדים ופרלינים שנמאס מהם.

מעבר לתפוח ובננה...

כמו שכתבתי בהודעה שציטטת (משום מה...)
יש בדוכן שבגשר, ויש בשוק העיר קומה מתחת.

גם אורי כדורי ברח' אבינדב מחזי פירות מעניינים, ובשוק מחניודה יש הכל!

היי אני בעזה מתכננת לתת אלבום תמונות מהחתונה
אשמח לרעיונות מה אפשר להוסיף

היי אני בעזה מתכננת לתת אלבום תמונות מהחתונה
אשמח לרעיונות מה אפשר להוסיף
אני שנה שעברה הייתי מייד אחרי החתונה בפורים והבאנו אלבום דיגיטלי של החתונה עם ליקר של שמרלינג עם שוקולדים של שמרלינג ארוז יפה זה היה מהמם!!

יש למישהי רעיון מה לעשות עם תרסיס שמן מתנה להורים?
מה להוסיף לזה?
מה לכתוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה