מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
אני מחפשת תחפושת קוף / קופיקו לילד בן שנה וחצי

נערך לאחרונה ב:
מחפשת דחוף 'שאל' + רעלה, לילדה שמתחפשת לאישה מכת השאלים

יש למשהוא למכור/להשכיר לי תחפושת של קופיקס?
(אני צריכה בעיקר את העגלה)
תודה רבה רבה!!!!!!!!!!

אני מחפשת תחפושת לילד בן 2.6 נסיך/ספר תורה יפה/מלח באניה
אשמח לתובות

מחפשת תחפושת לבן שנה.
עדיף משהו לא מאוד מסורבל.
בבני ברק

תודה מראש

היי אפשר תמונות?
אני מחפשת לגיל שנתיים וחצי ושנה וחצי תחפושת יפה להשאלה אשמח אם למשהי יש לתגובה עם תמונה..
תודה
נסיכים.PNG

מחפשת לקנות/ לשכור:
-ספודיק לבן 4- שיראה אמיתי
-קפעטע לבן 4- לא פרחוני...
-נעלי סירה שחורות מבריקות לבן מידה 25
-תחתית מנופחת ממש לשמלת כלה לבת 5
- תחפושת מלצרית לבת 7-8
תודה רבה!
נ.ב.
לא להפנות אותי לחנויות כי אני מחפשת שיעלה יותר זול...

משהיא העלתה כאן את התמונה הזו. חרשתי את האשכול שוב לאורכו ולרחבו ולא מצאתי אולי משהי יודעת מיזו? איך אפשר להשיג אותה? או לכוון אותי לעמוד. תודה...צפה בקובץ המצורף 612144

מחפשת תחפושת לבת בת שנתיים ובן בן 4 חודשים (לא תחפושת מסורבלת...!)להשאלה
תודה רבה

למישהי יש רעיון
למה אפשר לחפש ילד בן שנתיים
אם שני אחים שלו יתחפשו לרובוטים?
??????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה