מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מוכרת תחפושת מדען מהממת, 100 ש"ח
אין לי את כל התמונות ברור, אם יש צורך אצלם שוב.
כיוון שאני לא אוהבת שנסחבים עם שולחנות, שמנו את הציוד בתיק שקוף (אריזה של סט מצעים)
התחפושת כוללת : חלוק, משקפי מגן, כובע , (המסכה הייתה בגלל הקורונה אבל לגמרי מתאימה לתחפושת)
מעמד עם מבחנות אמיתיות , המעמד עבודת יד ..
מיקרוסקופ משחק(חדש באריזה), קופסה נוספת עם אביזרי ניסוי
1643708829350.png

מוכרת תחפושת מדען מהממת, 100 ש"ח
אין לי את כל התמונות ברור, אם יש צורך אצלם שוב.
כיוון שאני לא אוהבת שנסחבים עם שולחנות, שמנו את הציוד בתיק שקוף (אריזה של סט מצעים)
התחפושת כוללת : חלוק, משקפי מגן, כובע , (המסכה הייתה בגלל הקורונה אבל לגמרי מתאימה לתחפושת)
מעמד עם מבחנות אמיתיות , המעמד עבודת יד ..
מיקרוסקופ משחק(חדש באריזה), קופסה נוספת עם אביזרי ניסוי
צפה בקובץ המצורף 1055648
לבן? לבת? איזה גיל? איזה עיר?

@שיראז
התחפושת ניטרלית, מתאימה גם לבנים וגם לבנות, אני השתמשתי לבן בגיל 9, זה לא מידה מסוימת אלא חלוק (כמו של רופא) שלובשים על הבגדים כך שמתאים להרבה גילאים- אני חושבת שזה נקרא מידה M
בבני ברק

מוכרת תחפושות של בובה לגילאי 2-3 ולגיל 1-2
הסט כולל חצאית שרשרת וכובע עם צמות
לגדולה זה כולל גם נעליים
מצרפת תמונה
יש לי 3 כובעים

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    111.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 173
מעוניינת לקנות תחפושת של קופלה (מלכות וקסברגר) יד 2
אשמח להיות בקשר במייל blimim1234אין לכתוב כתובת מייל

מחפשת תחפושות של מלך\ נסיך לגילאים: 4, 2.5 ושנה
יש למשהי רעיון?

@שיראז
התחפושת ניטרלית, מתאימה גם לבנים וגם לבנות, אני השתמשתי לבן בגיל 9, זה לא מידה מסוימת אלא חלוק (כמו של רופא) שלובשים על הבגדים כך שמתאים להרבה גילאים- אני חושבת שזה נקרא מידה M
בבני ברק
תודה
אני אהבתי, הבן שלי פחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה