- הוסף לסימניות
- #5,021
תשלחי לי בבקשה תמונה למיילמעוניינת עדיין?
צרי קשר 0556787606
chanikrinאין לכתוב כתובת מייל
תשלחי לי בבקשה תמונה למיילמעוניינת עדיין?
צרי קשר 0556787606
מעדיפה למכור את כל הסט יחדרלונטי שנה ו3\4?
רלוונטי?יש לי תחפושת מושקעת מאוד של קווין
להשכרה במחיר 150 ש"ח
או לקניה במחיר 220
(עלתה 350 ש"ח)
מקפיצהמחפשת שמלה פורחת לגיל 9-12 חודשים. (לתחפושת שושבינה), עדיף איזור ירושלים.
יש למישהי?
תוסיפי שטרודל לפני שם הניק כדי לתייג אותה.משמשה
איך אפשר להשיג את התחפושות של התאומות?
אני אשמח מאוד לתמונהאני עשיתי שנה שעברה לילד בן 8 סופר סת"ם
היה מדהים... עצרו אותו ברחוב
אם תרצי אשלח לך תמונה
אני מאשדוד. יכולה לשלוח לירושלים.מאיזה אזור את בארץ?
התחפושת של החייל אנגלי יכולה להתאים לילד בן 6 ? (די רזה)
תודה
מחפשת רעיון לשלוח מנות ורוד !!!!!!!!!!!!!!!
בלחץ ממשלוחי מנות !!!
רלוונטי? איך ניתן ליצור קשר?למכירה , מכונת ממתקים ומכונת בובות, במחיר סמלי.
(מתלבש על עגלה)
כןרלוונטי?
פנוי עדיין?עדיין רלונטי?
אני מעוניינת בתחפושת של הנסיכה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //