מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מחפשת לקנות/להשכיר לילד בגיל 4-5
תחפושת של לוי
או אסטרונאוט
או קופהלה של וקסברגר
פתוחה לרעיונות נוספים
תודה 0527172821
יש לי אסטרונאוט
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מחפשת תחפושת לבת בת 9 חודשים משהו חמוד ומעניין

מעוניינת לשכור או לקנות מנגנות של קווין לגילאי שנתיים וארבע (רציתי לקנות מקווין ונגמר להם המידות הקטנות)

אני צריכה 2 תחתיות (מנפחות !!!!) לשמלת כלה לילדות בגילאי 4 ו-5,
איפה מוכרים / משכירים בבני ברק?
או אם יש למישהי למכור לי יד שניה, ג"כ אשמח.
גם אני צריך..........

יש להשכרה ב40 שח למסיבה + לפורים
תחתיות עם חישוקים מנפחות מאד.
בבני ברק
לפרטים 03-5700330

להשכרה 2 תחפושות של נערות תות מהממות לגיל חצי שנה
וגיל 2.
במחיר 100 ש"ח ליחידה.
אפשרות לתמונה.

מחפשת את התחפושת הזוצפה בקובץ המצורף 1062948צפה בקובץ המצורף 1062948
לגיל 2 מידה 18/24 בערך
זה מאד יעזור לי

תודה
באתר הזה:

• תודה
Reactions: KRC
בהזדמנות למכירה תחפושות של חיילי סקוטים!
תחפושת מושקעת מאודדדדד!

המידות-
לגיל 6-7
7-8
בת בגיל-5
ועוד אחד לתינוק/ת בגיל 1-2

מוכרת הכל ביחד במחיר מסופסד ממש-500 ש"ח
כולל- כובע,ז'קט,חגורת גומי עם אבזם,מכנס סקוטי.
החללית יש לי 2 או 3 לא זוכרת.
רלוונטי עדיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה