- הוסף לסימניות
- #5,521
עדיין מחפשתמחשפת דוור/ית לגיל 1.5-2
וגם תיקים/כובעים לבנות בגיל 3,4
תודה
עדיין מחפשתמחשפת דוור/ית לגיל 1.5-2
וגם תיקים/כובעים לבנות בגיל 3,4
תודה
מצאתם רעיון? אני גם מעוניינת לחפש את הילדים לחקלאי שומר שמיטה (חשבת לעשות טרקטור מקאפה ולהלביש עליהם) השאלה היא אם הוא שומר שמיטה או לא אמור להיות על טרקטור, לא?הייתי רוצה רעיונות לביצוע של חקלאי שומר שמיטה כול השלט ממי אפשר להשיג את זה???למשהו יש?
האם ניתן לקנות רק את הנסיך וכמה יעלה?למכירה תחפושת נסיך ונסיכה יוקרתי ומהמם!!
הנסיך מידה 6-8 הנסיכה בערך מידה 3, שניהם ב-250 ש"ח.
יש לי שמלה מתאימהמחפשת שמלה יפה שמתאימה לתחפושת בת כפר גיל 2.5
ומכנסיים משובצים עם שלייקעס לגיל 8 חו'
אשמח לרעיונות
מחפשת אקורדיון לתחפושת לילדה
במחיר סביר יש למשהיא גם להשכרה טוב
נמכרהאם ניתן לקנות רק את הנסיך וכמה יעלה?
עם קלידים?אני פרסמתי לפני כשבוע שיש לי חדש ב85 ש"ח
הברווז והשפן עדיין רלוונטי?למכירה תחפושות במחיר ממש זול - כל התחפושות כמו חדשות:
ברווז (טוויטי) מידה 2
שפן מידה 1
חייל אנגלי מתאים לגיל 10-12
ליצן מידה 10
פריטים למוכרת כעכים מידה 10
3 אמריקאים
סוכן מכירות קוקה קולה 11-12
פרטים נוספים ישלחו במייל למתעניין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //