מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מחפשת לקנות/לשכור תחפושת אסטרונאוט/טייס לילד בן 8
8428274 בג'ימייל
גם אני מחפשת אסטרונאוס לגיל הזה, (ילד גבוה)
השגת? א"כ איפה?
יש למישהי מושג איפה מוכרים את התחפושת עם קסדה
או שיש לכן להשכרה?

מעונינת בתחפושת עם שמלה מתנפחת בובה או נסיכה או כל שמלה שהיא מידה 8 או 10 או 12 אשמח לעזרה המיל שלי Gili20150%gmail.com

יש גמחים של תחפשות בירושלים אני יודע מירב הסכויים שגם בב בירושלם יש ברח הטורים מול בית הכנסת עזרה הסופר

מחפשת בובת חרסינה לגיל 3
לקניה או השכרה
raz0573#

למכירה בבית שמש:
שמלה מתוקה לכפרייה /כיפה אדומה מתאים לגיל 2-3 , 25 ש"ח.
כבשה מתוקה מתאים לגיל 1.5/שנתיים(נלבשה שעות בודדות) 40 ש"ח.
שני דוורים מידות 4 ו6 כולל תיק , כובע, סרבל . 30 ש"ח כל אחד / 50 ש"ח לשניהם.
שף . מתאים לגיל 3-4 , 40 ש"ח.
לפרטים: rivki052 ג'מייל 102A0131.JPG102A0137.JPG102A0140.JPG102A0144.JPG

מוכרת 2 בובות
2 סקוטיות
פינגוין לילד בן 2
שמלות "פורחות " לשימוש כדמיונכן הפורה...
לפרטים-
r0527150404אין לכתוב כתובת מייל
כל הקודם זוכה

היי,
למישהי יש כהן גדול איכותי לילד בגיל 3-4?
במידה וכן אשמח שישלחו לי מייל noabendikt גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה