מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
למכירה כפרית מושקעת לילדה בת 3/4
שמלה מנקסט מידה 3 או 4
סינר ג'מס חום
כובע עם פרחים
סלסלה מושקעת עם תרנגול וביצים
מגפונים מידה 23
הכל ב 100 ש"ח בלבד.

קבצים מצורפים​

• IMG_5799.JPG
    3.1 MB · צפיות: 6
  • IMG_5806 copy.jpg

מוכרת שמלת כלה, צבע לבן מידה 5 ב60 ש"ח,
נמצאת במודיעין עילית, אפשרות להעביר לירושלים,בית שמש,

18.65US $ 40% OFF|ראשית הקודש שמלת ילדה ערב הילדה שמלת חרוזים ארוך שמלות כלות נסיכת מסיבת חתונה שמלות ילדה 10 14 שנה|Dresses| - AliExpress

Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
he.aliexpress.com

he.aliexpress.com

אשמח אם תצרי איתי קשר raz0573#
יש לי כלה מדהימה שהזמנתי מעלי אקספרס והמידה לא מתאימה לי, אם את עדיין מעוניינת תעדכני.
המחיר 90 שח

מחפשת תחפושת מושקעת של בובה לגיל שנתיים.
(פתוחה לעוד רעיונות של תחפושת מושקעות)

מוכרת תחפושת מדען מהממת לגיל 9-10(יכולה להתאים גם לבנות), 100 ש"ח
אין לי את כל התמונות ברור, אם יש צורך אצלם שוב.
כיוון שאני לא אוהבת שנסחבים עם שולחנות, שמנו את הציוד בתיק שקוף (אריזה של סט מצעים)
התחפושת כוללת : חלוק, משקפי מגן, כובע , (המסכה הייתה בגלל הקורונה אבל לגמרי מתאימה לתחפושת)
מעמד עם מבחנות אמיתיות , המעמד עבודת יד ..
מיקרוסקופ משחק(חדש באריזה), קופסה נוספת עם אביזרי ניסוי (חדש באריזה)
1643708829350.png

מחפשת לגיל 7 בת תחפושת נסיכה כלה וכו.......................

רותי התחפושת של הקוסם עדיין רלוונטית?
לאיזה גיל מיועד?

רלוונטי?רוצהההההההההRACHELI4360גימיילל
להשכרה תחפושת מיקימאוס מידה 1 (מתאים לגיל 1.5 בערך)
ב60 ש"ח
shopping

(אשדוד)
בנוסף יש לי סט סרוג מיקימאוס לתינוקת מידה n.b-3
יאני
להשכרה תחפושת מיקימאוס מידה 1 (מתאים לגיל 1.5 בערך)
ב60 ש"ח
shopping

(אשדוד)
בנוסף יש לי סט סרוג מיקימאוס לתינוקת מידה n.b-3
רוצה

מחפשת ווסט של חסיד או חליפה ארוכה לילד בן 6 איפה אפשר למצוא??

ויש לי להשכרה 2 תחפושות של ספרי תורה 50 ש"ח שתיהם.. מידה 6 ומידה 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה