מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
לכל מי שמחפשת תחפושת של נסיך:
יש לי בכמה מידות מגיל 3 חוד' ועד 3 שנים
צבע סגול קטיפה
מכנס קצר + כתפיות
כובע+ נוצה + כפתור זהב
וולאן (מלמלות) לצוואר בצבע לבן
אפשר ליצור קשר:
0527651318

מחפשת תמונת השראה איך ליצור דילת קופיקס לגיל 10-11 בקלות או לחילופין להלוות או לשכור במחיר סימלי,
תודה רבה!

יש אחת בפורום בשם ARTLINE שנתנה אפשרות לשכור ממנה תחפושת של דיילת קופיקס לגיל 10-11 אני מעונינת אשמח לעדכון!
052-7122970

מחפשת 2 שמלות כלה לילדה בגן חובה ובכיתה א'...
מב"ב
תודה !

מחפשת לקנות/לשכור תחפושת כהן גדול של קווין יד 2 לבן 7

מעלה שוב:
דרושה לי תחפושת של אפרוח לגיל שנה.
לקניה/השאלה/שכירות/דמי מפתח/אנאערף...
משהו בסגנון הזה, לא האוברולים הפשוטים.
תודה!.
HTB1T3KAh2DH8KJjy1Xcq6ApdXXaL-462x600.jpg

לכל מי שמחפשת תחפושת של נסיך:
יש לי בכמה מידות מגיל 3 חוד' ועד 3 שנים
צבע סגול קטיפה
מכנס קצר + כתפיות
כובע+ נוצה + כפתור זהב
וולאן (מלמלות) לצוואר בצבע לבן
אפשר ליצור קשר:
0527651318
אפשר תמונה?
וכן מה המחיר ולאיזה גילאים בדיוק?

מחפשת תחפושות תואמות / סט
לבן (5) ובת (3).
תודה!!!

מחפשת דחוף תחפושת מלח ים לילדה בת 8 וילד בן 7 0527681220
ןכן מכנס לבן לבן 7 תודה!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה