מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
למכירה לתחפושת/חתונה
שמלה כחולה קצרה
לגיל 6 בערך
1581968841393.png

למכירה תחפושת מהממת של אופטיקאים,
מידות 2,4,6 מתאים לגיל שנה וחצי, שלוש וחמש בערך.
60 ש"ח לכל תחפושות או את 3 התחפושות ב-150 ש"ח
(ניתן לקבל 2 גולפים בורדו במחיר 5 שקלים לגולף.)
ביתר עילית- ירושלים
לפרטים טלפון 052-7601932
(מפרסמת בשביל חברה...)

אגב, יש לי תמונות, אבל לא ניתן להעלותן כי הן כבדות מידי.. איך אני מקטינה שפרוג יסכים להעלות?

אפשר תמונות?
[/QUOTE]

דחוףףףףףףףףףףףףףף
רעיונות מוצלחים לתחפושות לבנים!!!
מעדיפה שיתאים לרקדנית/שושבינה/נסיכה

יש לי פראק לילד בן 6
מעונינת להחליף בקפוטה חסידית
שחורה או מדוגמת
תודה

מחפשת לקנות תחפושת לכלה מושקעת לילדה בת 7 , רזה , כיתה א
אני מבני ברק
תודה!

משמר המלכה , חתונה ...
יש לי 2 משמר המלכה להשכיר

מאיפה ניתן לקחת תחתיות לפורים בבני ברק (תמורת תשלום)?
תודה!

שלום, מעוניינת לקנות תחפושת ספר תורה לילד בן 3, אשמח לשמוע אם יש למישהי..

לא עברתי על הכל
אבל אשמח לראות אם משהוא תוכל לשלוח לי תחפושות של תיירת
רוצה להבין כיוון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה