מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
מתעניינת לגבי משהו כזה:
1582064713431.png

יש למישהו?
ילד בן 9 (צפלון)

@פלמינגו.
יתכן שיש לי. אני לא זוכרת את המידה וצריכה לחפש אותן.
אני בירושלים - מתאים לך?

מחפשת לקנות תחפושת של בובה או של חיפושית (משהו נח בסגנון של אוברול ולא חצאית,קשת וכנפיים...)
לתינוקת בת שנה
-אני מבני ברק

מחפשת תחפושות של בובות חרסינה או סבתות..
אשמח לתמונות..
גילאים שנתיים וארבע..

מחפשת לקנות תחפושת של בובה או של חיפושית (משהו נח בסגנון של אוברול ולא חצאית,קשת וכנפיים...)
לתינוקת בת שנה
-אני מבני ברק
יש לי להשכרה חיפושית של קרטרס. משכירה ב50
גרה בירושלים אוכל להעביר לבני ברק ותקחו משם

למכירה תחפושת בובה אמריקאית. לגיל 3-4 מהממת!!! כולל בגדים תואמים לבובה.
תפירה איכותית מאד!!
ב250 שקל.
לפרטים:054-8483232.
(לא לפנות בפרטי מפרסמת בשביל חברה.)

IMG_0716-01.JPG

מישהי ראתה אולי איפה אפשר לקנות מכנסיים לליצן? לא כל התחפושת
או תחפושת ממש זולה ששווה בשביל המכנסיים?
תודה

מישהי ראתה איפה יש? או שיש לה כובע מלח ים בסגנון הזה?
אני צריכה 2
ל(א מצליחה לצרף תמונה... )
אבל לא עם קסקט
אלא של מלח ים

קבצים מצורפים

• 382915_12112019104734_large.jpg
    382915_12112019104734_large.jpg
    KB 24.9 · צפיות: 70
  • 382915_12112019104734_large.jpg
    382915_12112019104734_large.jpg
    KB 24.9 · צפיות: 72
למי יש תמונה של תיירת להשראה? דחוףף

מחפשת תחפושת כהן גדול לילד בן 5,
וכן תחפושת לילד בן 3
וילדה בת שנה וחצי.
אשמח להצעות!!!

מחפשת תחפושת מיקי מאוס לילד בן שנתיים
ומיני מאוס לתינוקת בת חצי שנה.
או כל תחפושת אחרת
תודה

חיב להימכר התחפושת של היפנית-יורדת במחיר-240 שח בלבד-תחפושת מושלמת ומושקעת!נראית חדשה ממש
וכן יש לי למכירה מטריה ורודה חדשה לגמרי של יפנית גדולה ויפה-ב18 שח בלבד(עולה החנויות כפול לפחות)

בלת"ק
מחפשת להשאיל תחפושת אסטרונאוט לגיל 8 או 9 במודיעין עילית או ב"ב
תודה רבה
יש לי למסירה נמר מידה 2 ואביר מידה 4 ופו הדב מאד יפה מידה 6-7
אם יש ביקוש אצלם ואעלה תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה