מידע שימושי להשכרה או למכירה תחפושות

מצב
הנושא נעול.
תחפושות למכירה
שאלו הרבה באישי
החמניה מושכרת כבר
הספרדיה: 80 ש"ח
שואב מים: בתפירה אישית כולל הכובע: 100ש"ח
שוטר: מכנס+חולצה+כובע: 70 ש"ח

תחפושות להשכרה ב-50 ש"ח
חיות במבחר גדלים:אריה, פיל, כלב
תחפושות איכותיות!!

1582226001706.png

התמונה ממש מצולמת רע, כי זה במצלמה דפוקה וגם מלמעלה...
זה כו המלה שההיא העלתה אבל בוורוד
משכירה ב35

היי מחפשת תחפושת כלה לילדה בת 5 נמוכה מאד
מושקעת ויפה באזור אשדוד לקניה תודה

מישהי פרסמה פה תחפושת כבשה להשכרה, זה עדין רלוונטי?

תחפושות למכירה
שאלו הרבה באישי
החמניה מושכרת כבר
הספרדיה: 80 ש"ח
שואב מים: בתפירה אישית כולל הכובע: 100ש"ח
שוטר: מכנס+חולצה+כובע: 70 ש"ח

תחפושות להשכרה ב-50 ש"ח
חיות במבחר גדלים:אריה, פיל, כלב
תחפושות איכותיות!!
לאיזה גיל התחפושת של הפיל?

קבצים מצורפים

• כהן גדול.JPG
    כהן גדול.JPG
    KB 36.1 · צפיות: 154
היי אפשר תמונות?
אני מחפשת לגיל שנתיים וחצי ושנה וחצי תחפושת יפה להשאלה אשמח אם למשהי יש לתגובה עם תמונה..
תודה

מישהי יכולה להנחות אותי כיצד לבצע אופנוע להצלה?
צריכה שרטוטים/קבצים מוכנים תודה!!

אבחון פסיכולוגי לסבא ולסבתא שמשוגעים עליו,
רעיון מהמם, המידה לא מתאימה לי.
מעיזה לשאול יש מצב לקבל את האבחון? מעניין אותי מאד לראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה